Kwaliteitsplein
Zakelijk

Werken voor een detacheringsbureau

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging op professioneel gebied? Heb je dan al eens overwogen om aan de slag te gaan bij een detacheringsbureau? Detachering gaat als volgt: een detacheringsbureau heeft medewerkers in dienst, die medewerkers leent het uit aan organisaties of bedrijven die voor een bepaald periode een werknemer nodig hebben voor specifieke opdrachten of projecten. Deze opdrachten of projecten kunnen voor eender welke periode, dat kunnen 3 maanden zijn, maar ook een half jaar of een jaar. Met detachering software houdt het bureau alle werknemers onder eigen rekening.

Waarom is detachering een goede keuze? Door detachering kan je je carrière een flinke boost geven. Als je nog twijfelt over welke weg je uit wil gaan of als je net niet één weg wil uitgaan maar veel verschillende dingen wil doen, dan is detachering echt iets voor jou. Met detachering kom je steeds op nieuwe plekken, je leert verschillende werkzaamheden uitvoeren en diverse werkomgevingen kennen. Zo leer op een relatief korte tijd verschillende competenties ontwikkelen en doe je uiteenlopende kennis op. Ook leg je veel contact met allerlei mensen in de bedrijfswereld: je tijdelijke collega’s, managers, werkgevers en klanten. Zo bouw je een netwerk op waar je ongetwijfeld ooit baat bij zal hebben. Met detachering kom je bij verschillende opdrachtgevers terecht waardoor je dus ook veel soorten bedrijven en sectoren kan ontdekken. Zo weet je wat er bij je past en wat je graag doet.

Bij detachering heb je bovendien ook gewoon een vast arbeidscontract van bepaalde duur bij het detacheringsbureau. Je profiteerst dus ook van alle voordelen zoals een maandloon en ziekte- en zwangerschapsverlof. Het bureau is dus je werkgever en geeft jouw verloning, de bedrijven die je inhuren voor opdrachten en projecten verlonen het detacheringsbureau. Het bureau leent dus jou uit als professional aan bedrijven, daar oefen je je dagelijkse taken en werkzaamheden uit.

Voor meer info : https://www.mysolution.nl