Kwaliteitsplein
Image default
Zakelijk

Werk jij met de Dymo 11355 etiketten?

Als je werkt met kleine labels voor bijvoorbeeld opslagetiketten, dan heb je genoeg keuze. Echter zoek je standaard naar de beste kwaliteit. Dan kom je al snel uit bij de Dymo 11355. Met een afmeting van 19mm x 51mm mag je dit oprecht als minimaal beschouwen. Deze labels zijn zelfklevend en hebben uiteraard een permanente lijmkracht. Wel zo prettig om te weten dat de labels ook daadwerkelijk op het product blijven zitten. Het zou immers zonde zijn als het gedane werk voor niks is. 

Maar nu rest natuurlijk nog wel de vraag waar je dit het beste kunt bestellen. Over het algemeen zijn er onwijs veel bedrijven die dit aanbieden, alleen zoek jij kwaliteit. Neem maar eens een kijkje op de website van Labeldiscounter.nl! Hier vind je niet alleen de Dymo 11355, maar nog veel meer!  

Vandaag bestellen is morgen plakken! 

Lang wachten op een bestelling wil niemand. Helemaal niet wanneer jij als ondernemer jouw pakketten wilt verzenden naar de eindklant. Gelukkig denkt Labeldiscounter.nl hier ook aan door de labels spoedig te verzenden. Bestel jij bijvoorbeeld vandaag? Dan maken zij het al mogelijk dat de bestelling morgen bij jou wordt geleverd.  

Wanneer je wilt gaan werken met de Dymo 11355 labels zal je wel rekening mee moeten houden dat deze labels niet met iedere printer gebruikt kan worden. Zo is het niet compatible met de Dymo LW 550 en Dymo 5XL series. Gelukkig kan je op de bovenstaande website dit direct lezen wanneer je nieuwe labels nodig zult hebben.

https://www.labeldiscounter.nl/dymo-11355-labels