Kwaliteitsplein
Image default
Woning en Tuin

Hoe richt je een slaapkamer chique en modern in met een Auping bed?

Een slaapkamer waar je je fijn in voelt; dat is belangrijk. Niet alleen voor jou en voor ons, maar voor iedereen. Daarom raden we je aan om te investeren in een slaapkamer die voldoet aan al je eisen en je fijnste dromen verwezenlijkt. Op deze manier kun je genieten van wat je hebt gecreëerd en goed tot rust komen na een lange, zware dag. Wij vertellen je graag hoe je een fijne slaapkamer krijgt en deze op een chique, moderne manier inricht. Uiteraard komt daar een mooi Auping bed bij kijken en daar gaan we dan ook op in deze blog. Laten we maar snel van start gaan! 

Wat is een Auping bed?

Een Auping bed is ontworpen om het slaapcomfort te optimaliseren. Het bed is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals duurzame en comfortabele matrassen, stevige bedbodems en comfortabele kussens. Hierdoor wordt de slaapervaring verbeterd en kun je ’s nachts beter slapen. Daarnaast heeft een Auping bed ook een modern en verfijnd ontwerp. Het bed is beschikbaar in verschillende maten en stijlen, zodat je een bed kunt vinden dat past bij je persoonlijke voorkeur en de inrichting van je slaapkamer. Het bed is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je het bed kunt aanpassen aan de kleurstijl van je slaapkamer.

Kleur en materiaal

Kleur en materiaal zijn de belangrijkste elementen voor een fijn ontwerp en een mooie slaapkamer. Ze moeten uiteraard matchen bij je Auping bed en daarom is het belangrijk dat je dit gelijk meeneemt. Het is aan te raden om je slaapkamer inrichting als het ware om je bed heen te bouwen. Daarnaast is een neutraal kleurenschema, zoals wit, beige of grijs fijn. Het creëert een rustige en ontspannen sfeer en biedt een mooie basis aan voor het van geheel van de meubels en accessoires in de kamer. Gebruik daarnaast ook vooral verfijnde materialen, zoals hoogwaardig linnen of satijn.  Hiermee geef je je slaapkamer een luxueuze uitstraling. Dit kan bijvoorbeeld door middel van beddengoed, gordijnen of kussens. Dit combineer je uiteraard het beste met de kleuren van je Auping bed voor een mooie, naadloze aansluiting op het geheel. 

Accessoires

De accessoires zijn natuurlijk ook van belang voor het interieur van je slaapkamer. Met je Auping bed heb je al een mogelijkheid voor de accessoires en met de linnen/satijnen kussens en het beddengoed kom je natuurlijk al een heel eind. Kies daarbij voor minimalistische accessoires, zoals een paar boeken, een bloempot of een paar foto’s, om de kamer opgeruimd en georganiseerd te houden. Dit zal bijdragen aan het chique en moderne uiterlijk van de kamer. Voor een beetje extra boost aan het interieur voeg je daarbuiten nog een plant toe. Zo kun je beetje groen en natuur toevoegen aan de omgeving. Dit zal bijdragen aan een frisse en natuurlijke sfeer en zal daarbovenop ook nog eens de luchtverversing in de kamer verbeteren. De accessoires match je natuurlijk  bij alle kleuren en materialen. Let er uiteraard ook op dat je een mooi geheel maakt van alle spullen, ook met het Auping bed.