Kwaliteitsplein
Zakelijk

Uniek vergaderen op topniveau in Eindhoven

Vergaderen kan op vele locaties, maar het liefst heeft u een locatie die de vergadering al goed laat beginnen. Een goede bereikbaarheid, diverse vergaderzalen om uit te kiezen en excellente services. Klinkt dit te hoog gegrepen? Zeker niet, op Aalsterweg 322 te Eindhoven bevindt zich een toplocatie voor uw vergadering of congres. Een uitgelezen locatie, de ideale vergaderzaal in Eindhoven die voldoet aan alle bovenstaande eisen en nog véél meer.

040 Congress & Events is het congrescentrum van Hotel Eindhoven, direct gelegen aan de A2 en A67 en op slechts 12 minuten rijden van Eindhoven Airport. Het centrum beschikt over 27 vergader- en congreszalen en meerdere break out-lounges waar u en uw gezelschap terecht kunnen voor een culinaire versnapering tijdens de pauze. De services zijn bovendien van excellent niveau. Dit blijkt mede uit de beoordeling van 5 vergaderhamers en het Gouden Keurmerk Duurzame Ondernemer die 040 Congress & Events vier jaar op rij heeft mogen ontvangen.

Kleine vergaderruimten met uitstekende faciliteiten
040 Congress & Events beschikt daarnaast over een uniek concept; 040 Seats & Offices. Dit concept is speciaal ontworpen voor zakelijke gasten die onderweg zijn en voor lokale ondernemers. 040 Seats & Offices bestaat uit 5 kleinere vergaderruimtes, die zijn voorzien van creatief artwork om inspirerende brainstormsessies te bevorderen. Daarnaast zijn er diverse flexibele werkplekken én een minimarkt voor de inwendige mens.

Bent u geïnteresseerd in een van deze unieke vergaderlocaties? Bezoek dan www.hoteleindhoven.nl of bel naar 040 211 60 33 voor meer informatie.

Voor meer info : https://www.hoteleindhoven.nl/