Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Woning leegruimen, net en discreet

Heeft u behoefte aan een snelle, discrete, professionele én betaalbare woningontruiming, met het opruimen en afvoeren van overtallige inboedel? Laat u dan ontzorgen door Allerommelopgeruimd.nl, dat enerzijds de discipline en service van een verhuisbedrijf heeft en anderzijds een vriendenprijs rekent. Allerommelopgeruimd.nl komt als geroepen bij een echtscheiding, verhuizing naar een verzorgingsflat of overlijden van een familielid.

Huis leegruimen, een arbeidsintensieve klus

Een woning leeg opleveren is geen klusje om zomaar even tussendoor te doen. Dat vraagt om een vakkundige en efficiënte aanpak, want vaak is er weinig tijd om deze intensieve taak uit te voeren. Bijvoorbeeld als de huurwoning moet worden opgeleverd voor een nieuwe huurder, of als de aanleunwoning moet worden vrijgemaakt voor een nieuwe seniorenbewoner. In geval van een overlijden is er veel verdriet. Dan is het fijn om te kunnen bouwen en vertrouwen op een bedrijf, dat gespecialiseerd is in het huis leeghalen na een sterfgeval.

Volledige leegruiming van de woning

U of een ander familielid haalt zelf eerst alle waardevolle spullen uit de woning. Allerommelopgeruimd.nl zorgt vervolgens dat de overgebleven meubelen, kleding, boeken en andere huisraad wordt opgeruimd en indien gewenst deels aan een goed doel wordt geschonken. Ook de vloerbedekking, vitrage, gordijnen en rails worden in de opruiming meegenomen. Gaatjes in de muren en het plafond worden opgevuld. De huis leegruimen na overlijden kosten zijn transparant. Allerommeopgeruimd.nl werkt op basis van een vooraf vastgestelde all-in prijs. Geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons 7 dagen per week bellen (06 – 41 56 82 42), e-mailen of online benaderen via het contact- en offerteformulier op onze website. Wij helpen u graag.

Voor meer info :