Kwaliteitsplein
Financieel

Huishoudboekje banken

Haast iedere grote bank biedt de huishoudboekje aan haar klanten. De huishoudboekje banken word aangeboden zodat de klanten een beter inzicht hebben in hun transacties.

De huishoudboekje banken laat onder andere actuele saldo zien en vergelijkt dat met de uitgaven. Je kunt zo zien of je in een bepaald maand meer of minder uitgaven hebt dan inkomsten bijvoorbeeld. Je kunt ook zelf bepaalde datums met elkaar laten vergelijken met de huishoudboekje banken.

Wat ook heel handig is zijn de categorieën waarin de uitgaven verdeeld worden. Iedere uitgave die je doet word automatisch in een categorie geplaatst. Zo kan je kijken hoeveel geld je op een dag, week, maand of maanden aan iets uitgeeft. Je kunt bijvoorbeeld kijken wat je per dag, per week of per maand aan boodschappen kwijt bent of aan uitgaan. Zo krijg je een beter begrip van waar het geld naartoe gaat.

Indien je uitgaven hoger zijn dan je inkomsten kun je met de huishoudboekje banken kijken waar het probleem zit. Je kunt daarna een budget opstellen om het probleem te verhelpen zodat je later niet in de schulden komt. Het mooie van dit alles is dat je de huishoudboekje banken gewoon gratis kunt gebruiken bij de meeste banken.

snsbank.nl/

bankingtools.nl/

banktrans.nl/

Voor meer info :