Kwaliteitsplein
Zakelijk

Een OR training is aan te raden voor iedereen die lid is van een OR

Een OR training is aan te raden voor iedereen die lid is van een OR

U maakt onderdeel uit van de ondernemingsraad. In dat geval krijgt u regelmatig te maken met problemen en bent u het onderling waarschijnlijk ook niet altijd met elkaar eens. Hoe verloopt overigens de communicatie met de achterban? Als lid van de OR heeft u veel plezier in uw werk, toch loopt u regelmatig tegen problemen aan waarbij u niet precies weet hoe te handelen. We kunnen het u aanraden om een OR training te volgen, waarin bovenstaande aspecten onder andere worden behandeld. U kunt deze volgen middels de volgende trainingsvormen:

  • Individuele training
  • Groepstraining
  • Open-inschrijving

 

Een praktische aanpak is kenmerkend voor een OR training

Voor welke trainingsvorm u ook kiest, u leert tijdens een OR training alles wat u nodig heeft om als lid van de OR zo goed mogelijk te kunnen functioneren. U zult ervaren dat u, na het volgen van een OR training, veel beter in staat bent om te communiceren en ook precies weet hoe u kunt reageren op weerstand. Uiteraard wordt u tijdens een “OR training basis” altijd bijgestaan door een zeer ervaren trainer op dit gebied. Deze is perfect in staat om deze trainingen aan te bieden op een manier zodat u er gelijk op de werkvloer mee aan de slag kunt. Een praktische aanpak is dus één van de kenmerken.

 

Een intake om uw leerdoelen in kaart te brengen

Voorafgaand aan de OR training vindt er een intake plaats. Tijdens deze intake wordt op papier gezet wat u graag zou willen leren. Ook vult u een vragenlijst in waarop u aangeeft welke competenties u zou willen leren of versterken. Dat is wel zo prettig, want op deze manier krijgt u maatwerk aangeboden dat exact aansluit bij uw werksituatie en uw persoonlijke leerdoelen.

Voor meer info : http://www.academy4-or.nl/or-trainingen/training-or-basis/