Kwaliteitsplein
Image default
Woning en Tuin

Snelle vloerverwarming installatie

Binnen één dag al een vloerverwarming installatie aan laten leggen. Dat is mogelijk wanneer je de professionals van R Floorzz deze klus laat doen. Dit bedrijf heeft veel kennis en monteurs in huis, die deze klus snel en tot in de puntjes op kunnen leveren. Afhankelijk op welke ondervloer de vloerverwarming aangelegd moet worden, gaan zij ermee aan de slag. Zodra zij de order binnen hebben gekregen zorgen zij er al voor dat de voorbereidingen in gang worden gezet.  

Kies je voor de traditionele vloerverwarming. Dat willen zeggen dat er sleuven in de betonnen vloer worden gemaakt waar de verwarmingsbuizen in gelegd worden. Of voor de makkelijke manier, de droogbouw. Hier worden prefab platen, waar de sleuven al in zitten op de vloer gelegd. In deze sleuven kunnen de verwarmingsbuizen gelegd worden.  

Wat zijn de kosten? 

Het is natuurlijk altijd spannend om erachter te komen wat een bepaalde klus gaat kosten. Je wilt immers niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Een offerte aanvragen is dan de volgende stap. Online, op de website van R Floorzz is het mogelijk om dit aan te vragen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk informatie over jouw woning in te sturen. Denk hierbij aan een plattegrond van de woning en eventueel foto’s. Ook andere bijzonderheden waar eventueel rekening mee gehouden moet worden zijn belangrijk om door te geven. Zodra alles is verzonden krijg je zo snel mogelijk de offerte retour. Bij goedkeuring van beide kanten, kunnen de monteurs van R Floorzz aan de gang gaan. 

https://www.rfloorzz.nl/vloerverwarming-installatie/