Kwaliteitsplein
Telefonie

iPhone hoesjes kopen

Deze week was het tijd om mezelf te verdiepen in iPhone hoesjes. Ik heb namelijk vorige week een nieuwe iPhone 6 besteld en met de prijzen van tegenwoordig vind ik het onverantwoord om het toestel niet te beschermen.

iPhone hoesjes

Aangezien ik de prijs van de iPhone nogal hoog vond, ben ik mij gaan verdiepen in Chinese iPhone hoesjes. Over het algemeen zijn de producten uit China namelijk goedkoper en mijn verwachting was dat het ook voor covers zou gelden. Niet verrassend had ik al vrij snel mijn antwoord gevonden, de hoesjes uit China zijn aanzienlijk goedkoper dan de meeste hoesjes in Nederland. Op verschillende webshops ben ik hoesjes tegengekomen voor minder dan twee euro en daar heb je ze in Nederland zeker niet voor.

Verzendkosten

Nu is natuurlijk wel de vraag hoe betrouwbaar iPhone hoesjes uit China zijn. Ze moeten natuurlijk ook winst maken op een hoesje van twee euro en dat kan waarschijnlijk niet alleen omdat de lonen zo laag zijn. Waarschijnlijk zijn ook de materialen die gebruikt worden niet van de hoogste kwaliteit en ik heb ook mijn vragen over de levering. Waarschijnlijk komen er veel extra kosten bij kijken om hoesjes over te laten komen uit China. Daarnaast is de kans natuurlijk ook aanwezig dat de hoesjes helemaal niet in Nederland aan komen.

Bestellen in het buitenland

Ik heb wel vaker producten besteld uit het buitenland, onder andere een keer schoenen uit de VS. Echter duurde het langer dan een maand voordat mijn schoenen binnen waren, daarnaast had de douane mijn pakketje gecontroleerd. Daardoor kwamen er nog een helemaal extra kosten bij, vandaar dat ik nu ook huiverig ben om iets te bestellen uit het buitenland. Ik heb namelijk ook al naar Nederlandse webshops gezocht en toen kwam ik iphonehoesjes.nl tegen. Ik heb van mijn vrienden ook al eens gehoord dat het een betrouwbare webshop blijkt te zijn.

 

Voor meer info : http://www.iphonehoesjes.nl/