Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

De muurposter die tegen weer en wind kan

Zeg je het woord muurposter, dan denk je uiteraard onmiddellijk aan een papieren exemplaar. Een muurposter die je op de kop tikt bij een gespecialiseerde winkel of als kind misschien wel uit een magazijn haalde. Wij bij 123TuinPoster.nl fabriceren ook muurposters, maar dan helemaal anders. Bij ons kan je een robuuste muurposter vinden die een storm kan weerstaan, perfect afwasbaar is en een verrijking is voor je tuin. Een muurposter dus, maar dan net even anders.

 

Muurposter XL

De muurposter die je in de winkel kan vinden zijn vaak klein van formaat of op zijn best nog steeds niet muurdekkend. Bij 123TuinPoster.nl bestel je je muurposter voor in de tuin echter tot een formaat van 10 meter x 5 meter en dat tot op de centimeter nauwkeurig. Je zal versteld staan van het resultaat en het formaat. Heb je geen tuin zo groot als de gemiddelde golfbaan? Geen enkel probleem ook kleinere muurposters zijn beschikbaar. Het is maar net zoals jij het wil. Wij drukken elke muurposter op de hoogste kwaliteit en zorgen voor een piekfijne levering bij je thuis. Voor onze muurposter moet je zelfs geen voet verzetten.

 

 

Je muurposter krijg je met garantie

Omdat we bij 123TuinPoster.nl al jaren gespecialiseerd zijn in muurposters kunnen we een perfecte kwaliteit garanderen en een levensechte drukkwaliteit. Elke muurposter komt dan ook met een garantie op het behoud van kleuren gedurende 3 jaar. En is er toch een probleempje met je muurposter dan doen we niet moeilijk en maken we een nieuwe. Door de coating is onze muurposter bovendien perfect afwasbaar en dus makkelijk te reinigen. Weer en wind kunnen onze muurposter niet klein krijgen. En jij kan steeds genieten van het beste resultaat in je tuin.

 

Onze muurposter stel je zelf samen en gaat jaren mee

Op onze site kan je onnoemelijk veel beelden vinden om op je muurposter te zetten. Voor elke sfeer en elk type situatie is wel een muurposter verkrijgbaar. Voor mensen die wegdromen bij exotische stranden, voor liefhebbers van dieren of mensen die een stukje natuur op hun muurposter willen. Maar spreekt dat je allemaal minder aan dan zet je toch gewoon je eigen afbeeldingen er op. Je stuurt ze ons via onze site door en wij plaatsen de foto’s op je tuinposter. Zo heb je echt een persoonlijk exemplaar. Hang misschien een foto van je geliefde aan de muur, je favoriete huisdier of dat speciale plekje ergens ter wereld waar je steeds aan terugdenkt.

Onze muurposter zal een vertrouwd beeld worden in je tuin. Neem eens een kijkje op onze site en bestel de muurposter van je dromen of doe inspiratie op over de ongekende mogelijkheden die je hebt met een muurposter. Let ook op de acties, want geregeld doen we iets wat het nog eens extra interessant maakt!

 

Voor meer info : https://www.123tuinposter.nl/muurposter/