Kwaliteitsplein
Image default
Telefonie

Zo maak je de mooiste foto’s met je smartphone

De huidige generatie smartphones is in staat om haarscherpe foto’s te schieten. Wel is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde zaken. Er zijn talloze accessoires die je aan de smartphone kunt bevestigen om de foto’s te perfectioneren. Wil jij ook betere foto’s maken met je smartphone? Lees dan gauw verder!

Bescherm jouw telefoon tegen beschadigingen

Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt ook voor jouw smartphone. Gezien het feit dat je de telefoon vaak in handen hebt tijdens het maken van foto’s, is een smartphonehoesje onmisbaar. Leuke telefoonhoesjes en smartphonehoesjes hoeven niet perse suf te zijn en kunnen zelfs een positief effect hebben op jouw fotografie. Zo is er onder andere een telefoon hoesje die de telefoon kan opladen doormiddel van zonne-energie. Nog niet in het bezit van een gsm hoesje? Kijk eens naar de iPhone hoesjes van Leuke Telefoonhoesjes.

Smartphone statief

De fanatieke smartphonefotografen zweren bij een statief voor de perfecte plaatjes. Foto’s met beweging en filmpjes die schokken komen vrij amateuristisch over en dat wil je voorkomen. Er is een breed assortiment aan kleine statieven, welke makkelijk gemonteerd kunnen worden aan een smartphone. Op deze wijze krijg je veel stabielere filmpjes en scherpere foto’s. Een selfiestick is ook verleden tijd, je plaatst de telefoon op een statief, schakelt de timer in en gaat er klaar voor staan.

Telelenzen zijn er ook voor smartphones

De meest nieuwe smartphones bevatten over het algemeen al een hoogwaardige camera. Toch is een telelens een geweldige gadget om jouw foto’s nog een extra boost te geven. De lens is eenvoudig te plaatsen over de ingebouwde lens van jouw telefoon, hierdoor kun je flink inzoomen. Naast in- en uitzoomen zijn er wellicht ook andere opties waar jij meer waarde aan hecht. Zo kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van een groothoeklens, zodat je een breder beeld op de foto kunt krijgen. Tot slot is er nog de zogenoemde fisheye lens, deze geeft enorme beeldhoek waardoor de foto’s enigszins bolachtig worden, een prachtig effect.

Voor meer info : https://www.casimoda.nl/