Kwaliteitsplein
Image default
Sport

Meer over bodyweight training

Een andere naam voor bodyweight training is old school training. Je gaat hier trainen met je eigen lichaamsgewicht. Je kunt hierbij denken aan opdrukken, maar ook aan pull-ups en dips. Gewichtstraining wordt mogelijk gemaakt met balance boards, maar ook met ab wheels en met dip stations, of opdruksteunen en optrekstangen. 

Je hebt altijd twee jaar garantie op hetgeen wat je hier koopt. Het is een goed moment om eens te bekijken wat je nodig hebt als je zelf wil sporten. Je hoeft namelijk niet naar de sportschool als je aan je conditie wil werken, of meer spiermassa wil ontwikkelen. Het is mogelijk om thuis te sporten en dat kan als je daarvoor de juiste attributen hebt.

 

Is bodyweight training wat voor jou? 

Het kan zijn dat je eens wat meer te weten wil komen over bodyweight training, om zo na te gaan of het wat voor jou is. Als je aan je lichaam wil werken, dan is het fijn om dat te kunnen doen wanneer je maar wil. 

Daarom kun je maar beter de nodige spullen aanschaffen en dan sport je op ieder gewenst moment van de dag. Je hoeft niet meer te wachten of dat er apparaten vrij zijn, of snel alles af te raffelen omdat er mensen staan te wachten. Ga zelf aan de slag met het trainen met je eigen lichaamsgewicht en begin wanneer jij daar klaar voor bent.