Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Snel kunnen schakelen bij de aan en verkoop van een huis is een must

Snel schakelen bij de aankoop van een huis

Er is nog altijd sprake van een woning tekort op de Nederlandse woningmarkt, zeker in stedelijke gebieden is snelheid een belangrijke factor bij de aankoop van een huis. Doordat er veel potentiele kopers in dezelfde regio’s opzoek zijn naar een woningen worden veel woningen steeds sneller verkocht. Dit levert voor veel woning eigenaren in iets minder gewilde gebieden veel stress op. 

Snel schakelen bij de verkoop van een huis

Snel schakelen bij de verkoop van een huis staat direct in verbinding met snel schakelen bij de aankoop van een huis. Je wilt natuurlijk niet het risico lopen op dubbele hypotheeklasten als je huidige woning niet verkocht raakt. Sons Real Estate biedt hiervoor de oplossing, door uw woning direcht aan ons te verkopen bent u verzekerd van verkoop voor een marktconform bod. Naast de zekerheid van verkoop bieden wij nog een belangrijke zekerheid, bij de verkoop aan ons loopt u niet het risico op dubbele maandlasten. Doordat wij de gelegenheid bieden om na de verkoop in de woning te blijven wonen tot de verhuizing loopt je niet het risico op dubble woonlasten. 

Volledig ontzorgt verkooptraject

Bij de verkoop aan Sons Real Estate wordt u volledig ontzorgt in het gehele traject, wij verzorgen kosteloos het gehele verkooptraject van a tot z. U vraagt simpelweg een bod aan en de rest regelen wij, de koopovereenkomst wordt opgesteld de kosten voor het opstellen nemen wij voor onze rekening net als de notaris kosten. U ontvangt van ons een vrijblijvend en marktconform bod op uw woning, dit is exact het bedrag dat de verkoop u oplevert. Geen kleine lettertjes of verborgen extra kosten.

https://sonsrealestate.nl/