Kwaliteitsplein
Image default
Sport

De unieke en opvallende fietskleding van Cycology Clothing

Wielrennen is booming en dat zie je overduidelijk terug in het omvangrijke aanbod fietskleding. Een gevolg van de enorme toename van het aantal fietsers en fietskledingmerken is dat het steeds moeilijker wordt originele en onderscheidende fietskleding te vinden. Veel merken spelen op safe met hun ontwerpen en het gros van de fietsshirts valt in de categorie ‘dertien in een dozijn’. Op zich is daar niet veel mis mee maar wanneer je op zoek bent naar aparte en exclusieve wielerkleding kan dit toch een serieuze zoektocht opleveren. Om je een lange zoektocht te besparen hebben wij wellicht de gouden tip: de fietskleding van Cycology Clothing.

De fietskleding van Cycology valt op. Bike art en de passie voor de fiets komen samen bij dit bijzondere fietskledingmerk afkomstig uit Sydney, Australië. De ontwerpen voor de kleding zijn bedacht tijdens fietsritten Down Under en uitgewerkt in handgemaakte tekeningen en unieke schilderkunstwerken. De combinatie die Cycology maakt van kunst en fietskleding is meesterlijk. De trendy ontwerpen zijn opvallend, kleurrijk en eigenzinnig en er zijn designs specifiek voor mannen en vrouwen. Met een fietsende vrouw aan het creatieve roer richt Cycology zich ook nadrukkelijk op de vrouwelijke fietssters en wielrensters die op zoek zijn naar hippe wielerkleding.

Naast een ‘standaard’ wieleroutfit (een fietsshirt met bijpassende wielerbroek) vind je bij Cycology ook toffe accessoires zoals fietssokken, fietshandschoenen, base layers, wielerpetjes en nekwarmers. Net als bij de shirts met waanzinnig mooie ontwerpen. Sinds kort is de collectie zelfs uitgebreid met zadeltasjes, stuurlinten en andere accessoires voor de fiets met unieke en exclusieve prints. De producten van Cycology zien er niet alleen goed uit en voelen perfect, ze presteren ook volgens de hoogste normen. Alles wordt tot in de kleinste details bedacht en vervolgens persoonlijk getest door het team van Cycology. “Quality artisan designed performance wear, inspired by bike culture & lifestyle”.

Voor de aanschaf van de bijzondere fietskleding van Cycology Clothing kun je in Nederland en België terecht bij CyclingLifestyle.nl.