Kwaliteitsplein
Mode en Kleding

Sweaters voor elke gelegenheid

Er is niks fijner dan ‘s avonds tijdens de koude en regenachtige dagen van de winter op de bank te kruipen. Vervang je dagelijkse kleding voor een warme pyjama broek en een zachte sweater. Heerlijk warm bij de openhaard of lekker onder het genot van een warme chocomelk je favoriete film kijken. Niks is fijner dan ’s avonds wanneer het buiten koud is de warmte op te zoeken. Dit is echt een genotmomentje waar iedereen naar uit kan kijken en niemand die je daar ongelijk in kan geven.

Die sweater die je tijdens deze fijne momenten draagt heb je waarschijnlijk ooit eens ergens gekocht. Hoewel die jou bij de fijne momenten bijstaat is de vormgeving niet echt persoonlijk. Kom bij onze site je eigen sweater bedrukken, zo maak je van je sweater je favoriete sweater. Kies je eigen kleur en design. Bedruk hem met je favoriete stripfiguur of met je favoriete quote. Bedruk je sweater met iets persoonlijk en maak zo je sweater uniek. Tijdens de avondjes op de bank zal je je dan gegarandeerd thuis voelen in je sweater.

Een sweater bedrukken hoeft natuurlijk niet alleen voor het chillen op de bank, nee, een sweater bedrukken kan voor elke gelegenheid. Zo is het ook mogelijk om sweaters te bedrukken voor de studentenvereniging. Voor een lage en voordelige prijs zorgt ons bedrijf ervoor dat de sweater bedrukt wordt met jullie logo. Alle studenten zullen tijdens de avondjes in de kroeg dezelfde sweater dragen en zorgen jullie als vereniging ervoor dat jullie niet te missen zijn. De sweater is natuurlijk leuk als aandenken, maar geeft ook een stukje naamsbekendheid. De bedrukte sweaters zal iedereen in de stad tegenkomen. Tijdens het uitgaan, maar studenten zullen de bedrukte sweater ook zeker dragen tijdens een tripje naar de supermarkt of tijdens de brakke treinreizen in het weekend naar huis. Zo wordt jullie logo en tegelijkertijd studentenvereniging overal bekend gemaakt.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je sweater te bedrukken voor een jubileum, zelfs voor een vrijgezellenfeest is het bedrukken van een sweater bij ons mogelijk. Bedenk een leuke spreuk die je aan de aanstaande bruid of bruidegom wilt meegeven en wij zorgen ervoor dat deze op de sweater bedrukt wordt.

Voor welke gelegenheid u ook een bedrukte sweater zoekt wij hebben het voor u. Wij beschikken over een ruim assortiment sweaters die u met uw persoonlijk design kunt bedrukken. Onze sweaters zijn in een hoop kleuren verkrijgbaar. Bezoek onze webshop en u bent gegarandeerd van een unieke sweater.

Voor meer info : https://www.shirtsenzo.nl/sweaters/