Kwaliteitsplein
Industrie

Voor ieder project het juiste hijswerktuig

Of u nu een hijswerktuig wilt huren of kopen, bij BMI Hijsgereedschap bent u op de juiste plaats. Dit bedrijf heeft alles in huis wat met heffen en hijsen te maken heeft. Dus heeft u een klus waarbij u hijsmiddelen nodig heeft? Bezoek dan eens de webshop van dit bedrijf. Van loopkatten tot valbeveiliging en van elektrische takels tot materiaal om ladingen mee vast te zetten; u vindt hier alles wat u nodig heeft. Dit alles kunt u kopen, maar u kunt er ook voor kiezen om groot materieel als een combisteker te huren. Dan heeft u wel het juiste gereedschap voorhanden, maar hoeft u zich geen zorgen te maken over de opslag en het onderhoud van het materieel.

Gaat u het hijsgereedschap kopen of huren?

De keuze tussen het kopen en huren van een hijswerktuig is vaak snel gemaakt. Heeft u het gereedschap slechts voor een project nodig en daarna niet meer, dan is huren de beste optie. Weet u echter nu al dat u het materieel veelvuldig zult gebruiken, dan kunt u het beter kopen. In beide gevallen profiteert u bij BMI Hijsgereedschap van een uitstekende service. De experts van dit bedrijf staan voor u klaar om u waar nodig te voorzien van een passend advies. Ze hebben een jarenlange hijs- en hefervaring, dus ze kunnen uw vragen zeker beantwoorden. Daarnaast staan ze ook na de aanschaf van het gereedschap voor u klaar. Dan voorzien ze u bijvoorbeeld van informatie over het veilig omgaan met het geleverde materieel.

Altijd het beste materieel

Wanneer u ervoor kiest om een hijswerktuig te kopen of te huren, bij BMI hijsgereedschap bent u altijd verzekerd van materieel van uitstekende kwaliteit. Al het gereedschap uit hun webshop is voorzien van een CE-certificering, wat betekent dat het aan de strengste veiligheidseisen van de Europese Unie voldoet. Daarnaast verkopen en verhuren ze alle hijsgereedschappen van de beste merken. Denk daarbij aan gerenommeerde merken als Delta, ATEX en Beco. Neem voor meer informatie contact op met BMI Hijsgereedschap.

https://www.hijsgereedschap.nl