Kwaliteitsplein
Gezondheid

Zelf je huidbleken?

Er is een groeiende groep mannen en vrouwen die om schoonheidsredenen hun huid net enkele tintten lichter willen. Dit wordt vaak als vreemd opgevat. Maar kijk eens rond je heen, hoeveel dames er wel niet met verlichtende poedertjes en foundations op het gezicht rond lopen.

Een mooie lichte stralende huid lijkt echt een trend van dit moment. Wij gaan jou onderstaand laten zien hoe je op een veilige manier de huid ook meerdere teints kunt verlichten.

Hoe kan je een lichtere huidskleur krijgen?

Ben je één van de vele die bb creams of verlichtende make-up en dergelijke gebruikt. Dan weet je dat je huid mooier en gladder eruit gaat zien. Je huid ziet er gezonder uit. Maar naarmate de dag verstrijkt blijft deze mooie laag vaak niet meer goed op de huid liggen. Je zult het opnieuw moeten aanbrengen of op zoek gaan naar een meer permanente oplossing.

Zelf je huid bleken thuis?

Ja het kan echt. Bedenk maar even dat je nu ook thuis tanden bleek kits hebt. Zo zijn er ook diverse cosmetische crèmes waarmee je de huid op een veilige manier langzaam kunt bleken. Let er wel even op dat deze crème op natuurlijke basis is gemaakt en indien mogelijk ook nog eens in ons mooie kikker landje wordt gemaakt, zodat je helemaal zeker weet dat het goed werkt en veilig is bevonden door de Nederlandse autoriteiten. 

Met Skinlight zelf je donkere huid bleken?

Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van het product Skinlight. Echt veen product van Nederlandse bodem. Met deze crème kan je heel precies je probleem zones aanpakken. Je smeert het tweemaal daags en blijft dit herhalen tot je helemaal tevreden bent.

 

 

Voor meer info : https://www.facebook.com/skinlight.nl