Kwaliteitsplein
Image default
Gezondheid

Zelf een soa test afnemen

Wanneer je geen bescherming gebruikt loop je de kans om een soa op te lopen. Op het moment zelf denk je hier waarschijnlijk niet aan, maar daarna kan die gedachte een hoop stress opleveren. Want naast dat een soa slecht is voor jouw gezondheid hangt er ook een taboe omheen. Veel mensen schamen zich voor een soa en zien het laten afnemen van een soa test ook als een enorme drempel. Wanneer het om de erogene zones van jouw lichaam gaat, verlang je natuurlijk naar privacy.

Kies voor privacy en betrouwbaarheid

Bespaar jezelf een hoop stress met het zelf afnemen van jouw soa test. Bij Checkkit kun je eenvoudig een betrouwbare testkit bestellen en zelf in alle privacy een soa test afnemen. Ze hebben een team aan ervaren deskundigen die je zo snel mogelijk voorzien van een juist eindresultaat. Hun laboratorium is ISO-gecertificeerd. Twijfel niet langer om een soa test uit te voeren uit angst. Met het zelf afnemen van een soa test hoeft er niemand van te weten.

Test jezelf op chlamydia

Voorkom geslachtsziektes als chlamydia door een test te kopen. Dit is een nare soa die je niet wilt doorgeven. Dus test jezelf op chlamydia voordat het te laat is. Het kopen van een chlamydia test is erg eenvoudig. Elke testkit bevat een duidelijk bijsluiter waar je eenvoudig zelf een soa test kunt afnemen. Dit is overigens niet ingewikkeld en doet ook geen pijn. Stuur de samples terug naar Checkkit en zij gaan het voor je onderzoeken. Binnen drie dagen ontvang je al de uitslag.

Neem nu een testkit in huis

Dus wil je nu graag een chlamydia test kopen? Ga dan nu snel naar hun webshop en bestel direct. Ben je niet tevreden over jouw testkit? Dan krijg je jouw geld terug. Een soa voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Maar mocht het toch voorkomen dat je een soa test nodig hebt, bestel dan eenvoudig een thuistest.

https://checkkit.nl/zelf-soa-test-afnemen/