Kwaliteitsplein
Dienstverlening

Webdesign Arnhem

Ik ben momenteel op zoek naar een webdesign Arnhem. Dit komt omdat ik verantwoordelijk gesteld ben om dit uit te zoeken voor het bedrijf waar ik werk. Ik heb wel een paar criteria gekregen waar ik me aan moet houden. Ik kan dus niet zomaar de eerste de beste webdesign Arnhem inhuren. Ik ben ook op zoek naar een bedrijf dat snel te werk gaat en ik heb natuurlijk ook een bepaald budget waar ik rekening mee moet houden. De bazen willen dat ik snel een website kan presenteren en de deadline staat over 3 weken. Ik moet dus opschieten en heb snel een webdesign Arnhem nodig.

Sitetogo

Ik was mijn zoektocht begonnen en moest zeer snel te werk gaan aangezien de deadline al was over 3 weken. Ik zag de nodige websites om even het nodige te vergelijken. Na veel vergelijken en research gedaan te hebben kwam ik uiteindelijk uit bij sitetogo.nl. Dit bedrijf maakt websites en dat is precies wat ik nodig had. Ook was de prijs precies binnen het budget en zij konden een website zeer snel klaar hebben en opleveren. Dit klonk mij goed in de oren en ik maakte een afspraak. De afspraak ging zeer soepel het was een leuk gesprek waarin mij alles goed duidelijk werd gemaakt. Ik was overtuigd en gaf akkoord tot het maken van de website. Ik was uiterst tevreden met het resultaat maar wat vonden mijn bazen er van? Dat kun je lezen in de volgende alinea.

 

De onthulling

Dit was de dag dat de website online kwam en ik de website moest laten zien aan mijn bazen. Ik was best een beetje zenuwachtig maar gelukkig kwam alles goed. De bazen waren tevreden en vonden het een zeer professionele en overzichtelijke website. Ze vonden dat ik het goed geregeld had en ik kreeg wel een aardige spreekwoordelijke veer toegestoken. Mijn zoektocht naar een webdesign Arnhem was zeer geslaagd. Bedankt sitetogo!

 

Voor meer info : http://www.sitetogo.nl/34034/Webdesign-Arnhem