Kwaliteitsplein
Dienstverlening

Huwelijkscadeau jilster

Altijd moeite met het zoeken van het ideale huwelijkscadeau? Geen zin om zelf iets in elkaar knippen en plakken. Bent u klaar met de competitie; wie heeft het meest creatieve cadeau? Zoek dan niet langer! Wij zijn jilster en wij helpen u met een ontzettend creatief idee. Het is makkelijk, maar u kunt uzelf wel helemaal uitleven. Probeer daarom nu het eigen samengestelde tijdschrift van jilster.

Hoe stel je dit huwelijkscadeau samen?

Hoe werkt het precies? U kunt dus uw eigen tijdschrift samen stellen. Denk bijvoorbeeld aan een compilatie van de eerste foto’s van het stel. Ook kun je een hoop feiten opstellen of een column over het stel schrijven. Vervolgens heb je ongeveer 32 pagina’s te vullen en u kunt die indelen hoe u wilt. De familie kan bijvoorbeeld ook stukjes schrijven of foto’s insturen. U kunt het geven als persoonlijk cadeau of samen met uw familie. Dit kunt u online doen via de website van jilster. Als alles is ingevuld, kunt u deze exporteren en laten afdrukken. Zo kunt u voor een harde kaft of een glanzende kaft kiezen en ook het aantal pagina’s is zelf in te delen.

Andere cadeau’s

Een jilster magazine is ontzettend leuk als huwelijkscadeau, maar dit hoeft echter niet. Je kunt een tijdschrift ook geven bij een jubileum. Een ander leuk idee is om het te geven met een belangrijke verjaardag. Een jilster magazine gaat puur om herinneringen en om nieuwe berichten te bundelen en als cadeau te geven. Je kunt jilster ook gebruiken voor bedrijfspromotie. Je stelt zelf je magazine samen en dit hoef je niet per 1 exemplaar in te kopen. Je kunt er ook meerdere bestellen.

Kies dus voor jilster.nl!

Kies daarom voor een persoonlijk jilster magazine. Het ideale cadeau waarin u helemaal vrij bent met wat u doet. De prijzen verschillen in wat u zelf kiest. Zo is het goedkoopste magazine maar 13,50! Ook heeft u de mogelijkheid om 120 pagina’s te vullen, als u dit wilt. Kortom jilster is het unieke huwelijkscadeau. U hoeft nooit meer langer na te denken over wat u kunt geven en u heeft gegarandeerd een uniek en speciaal cadeau voor de mensen waarvan u houdt.

Voor meer info :