Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

RWS kleding van Workwear4all.nl

Voor werkzaamheden aan het spoor of aan de snelweg heb je speciale veiligheidskleding nodig. Deze werkkleding zorgt er voor dat je altijd goed zichtbaar bent. Gevaarlijke situaties worden hierdoor voorkomen. In dit blog vertellen we je graag meer over welke kleding je kunt dragen tijdens de werkzaamheden.

Welke veiligheidskleding draag je tijdens het werk?

RWS kleding is veiligheidskleding dat is goedgekeurd door de Rijkswaterstaat voor werkzaamheden aan het spoor en aan de snelweg. Dit betekend dat de kleding voldoet aan alle (strenge) eisen die de Rijkswaterstaat stelt aan signalisatie- en veiligheidskleding. RWS kleding is verkrijgbaar in de kleuren geel en oranje. Welke kleur je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van de locatie waar je werkt en welke functie je bekleedt. Qua RWS kleding maken we onderscheid tussen RWS broeken, jassen, overalls en vesten. RWS kleding zorgt er voor dat je goed zichtbaar bent, ook als een trein of auto van verre afstand en op grote snelheid nadert. Ook als het mistig of donker is valt jouw kleding op. Door de kleding te dragen worden ongelukken voorkomen.

Opvallende en comfortabele werkkleding

De RWS kleding is niet alleen opvallend, maar ook comfortabel. Zo staan de RWS jassen er om bekend om slijtvast en wind- en waterdicht te zijn. Je hebt hierdoor lang plezier van de jas en blijft altijd warm en droog: hoe extreem de weersomstandigheden ook zijn. Naast dat je de keuze hebt uit RWS broeken, jassen, overalls en vesten, zijn er verschillende uitvoeringen van de RWS kleding te koop. Qua RWS jassen bestaan er bijvoorbeeld parka’s, jassen met een verlengd rugpand, jassen met afritsbare mouwen en jassen met extra veel zakken. Je hebt bovendien de keuze uit speciale winterjassen en dunnere RWS jassen voor in de zomermaanden. Ook qua broeken, overalls en vesten heb je de keuze uit verschillende opties. Zo vind je altijd een outfit die comfortabel én praktisch is.