Kwaliteitsplein
Bedrijven

Prachtige kantoorruimte in Didam nodig? Kies OC de Pelikaan

Wilt u voor verhuur kantoorruimte Didam niet uit, dan komt u deze regelen bij Ondernemerscentrum de Pelikaan. Met een prachtige locatie op industrieterrein Zuidspoor aan de Ringbaan-Zuid in Zevenaar is de bereikbaarheid is uitstekend geregeld. OC de Pelikaan biedt ruime parkeergelegenheid met een gunstige ligging voor treinreizigers; station Zevenaar is op loopafstand. In dit pand in regio Didam doet men aan verhuur van gestoffeerde kantoorruimte vanaf 19 m2. Met standaard korte huurovereenkomsten en een laagdrempelige benadering richt OC de Pelikaan zich op de beginnende ondernemer, met een beperkte of flexibele ruimtebehoefte. Wellicht iets voor uw bedrijf?

Het huren van een ‘half kantoor: uitkomst voor starters

Als u geen zin heeft om vast te zitten aan een huurcontract voor een volledige kantoorruimte, kiest u voor ‘half kantoor’ verhuur bij OC de Pelikaan, hierin uniek in regio Didam. In een dergelijke constructie deelt u uw ruimte met een andere ondernemer, waardoor u beiden slechts € 250,- all-in per maand betaalt. Uiteraard zijn voorzieningen zoals bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak gewoon inbegrepen. Deze prijs biedt u ook toegang tot het gebruik van vele andere faciliteiten van het pand. Hieronder vallen bijvoorbeeld aansluiting op een glasvezelinternetverbinding met 100/100 Mbps, een Tiptel-systeemtelefoon, individueel regelbare airconditioning en zonnewering, plus parkeergelegenheid op het terrein met toegangsmogelijkheden voor bezoekers. Als gedeelde faciliteiten zijn in het pand van OC de Pelikaan een vaatwasser en koelkast in de lunchruimte en pantry aanwezig, naast de personenlift naar de 1e verdieping, een inbraakalarmsysteem en een gemeenschappelijke vergaderruimte voor ongeveer acht personen.Om het verhuur van deze mooie kantoorruimte in Didam nog aantrekkelijker te maken zijn uw gebruikersdeel van de OZB en de waterschapsbelasting inbegrepen in de huurprijs!

Ruimte nodig voor groei? Kies voor een eigen of groter kantoor

Door de gestage groei van uw bedrijf zult u merken dat op een gegeven moment de rek eruit is. U zult dan op zoek moeten naar een grotere kantoorruimte om uw bedrijfsvoering en personeel uit te breiden. Met een breed scala aan geschikte kantoorruimten van 18 m² tot 60 m² biedt OC de Pelikaan uitkomst voor uw bedrijf. Informeert u vandaag nog vrijblijvend naar de mogelijkheden door te bellen op 06 – 52 85 59 68.