Kwaliteitsplein
Zakelijke dienstverlening

Coaching in Zeeland voor meer inzicht over uzelf

Door gebruik te maken van coaching in Zeeland kunt u uzelf beter leren kennen. Tijdens uw carrière kan het voorkomen dat u niet zo goed meer weet waar u nu eigenlijk mee bezig bent. Of misschien zit u met bepaalde zaken of vragen welke u aan niemand kwijt kunt. Het kan in dit soort gevallen helpen om een coach in te schakelen. In de provincie Zeeland kan dit bij HR Consultancy. Hier kunt u kiezen voor een coaching programma op maat waarbij u al uw kwesties kwijt kunt aan een professionele coach. Ook als bedrijf kunt u gebruikmaken van een coaching programma. U of uw werknemers maken dan allemaal gebruik van een coach waarbij er verschillende einddoelen worden bepaald én behaald.

Coaching in Zeeland met einddoelen voor een goed resultaat

Het is gebleken dat verschillende kortstondige sessies het grootste resultaat geven. Hierom vindt de coaching dan ook plaats in verschillende stappen en sessies. In een tijdsspanne van drie tot zes maanden vinden er verschillende gesprekken plaats. Doordat het coaching programma in Zeeland gebruikmaakt van vooraf vastgestelde einddoelen, weet u als werknemer of werkgever precies waar het programma uiteindelijk naartoe gaat. Door de doelen krijgt u als het ware een rode draad aangereikt en kunt u als het programma ten einde is zelf beslissen of dit einddoel uiteindelijk is behaald.

Ook voor managing skills een coach

Heeft u als manager behoefte aan meer houvast en een beter skillset? Dan kunt u ook gebruikmaken van een coach. De coach stelt samen met u een programma vast, waar u baat bij heeft. Het managen van meerdere werknemers vergt namelijk het één en ander van u. Ook als u gewoon uw hart wilt luchten, kunt u gebruikmaken van coaching in Zeeland. 

http://www.hr-consultancy.nl/