Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Mooi voor als je vastloopt

De beste haptonoom in Haarlem bezoeken kan veel mooie dingen met zich meebrengen. Haptotherapie kan verschillende ongemakken helpen verlichten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn of kortademigheid. Deze vorm van behandeling kan u helpen uw gevoelens te herstellen en u met uzelf te verbinden. Daarom brengt het je eigenlijk van hoofd naar brein. Onaangename gebeurtenissen kunnen uw evenwicht verstoren en ervoor zorgen dat u uw gevoelens wilt afsluiten om niet alle schaamte te voelen. Deze reactie komt bij een groot deel van de mensheid voor, maar het is niet goed voor u. Haptotherapie kan u helpen gevoelens en gedachten op een gezonde manier te verwerken.

Heel erg veel praten

Bij haptotherapie gaat het vooral om een ​​gesprek met uw therapeut. We werken ook op verschillende manieren. Deze contacten kunnen u helpen met een slechte ervaring om te zetten en u in staat te stellen de link naar die ervaring in iets positiefs te veranderen. Daarnaast zijn er veel ervaringsoefeningen gedaan. In al deze delen bent u verantwoordelijk voor wat er is gebeurd en wat niet. Als je de inhoud van het gesprek niet besproken wil hebben, kunt u dit zelf aangeven. Het is belangrijk om te leren om uw grenzen aan te geven. Als de therapeut merkt dat u hier moeite mee heeft dan wordt hier zeker aandacht aan geschonken.

De verantwoordelijkheid ligt bij u

Daarom kan de haptonoom in Haarlem u helpen uw gevoelens en gedachten terug te brengen naar de grondbeginselen. Het beste doel is om een ​​evenwicht tussen de twee te vinden. Een goede groep van een halve toon zal u hierbij ondersteunen. Je wordt begeleid naar het einddoel, maar eigenlijk doe je alles zelf. U moet uw lichaam en geest de ruimte geven om te groeien. Zelfkennis is een oneindig proces. Elke keer zult u weer tegen dingen aan gaan lopen die u op voorhand nooit had bedacht. Het is aan u om hiermee aan de slag te gaan of er voor weg te lopen.