Kwaliteitsplein
Bedrijven

Ik had last van een verstopt riool in mijn bedrijf in IJsselstein

Ik had last van een verstopt riool in mijn bedrijf in IJsselstein. Afgelopen maandag was het zover. De herentoiletten spoelden niet meer door en het water kwam steeds hoger te staan. Ik wist niet wat ik moest doen dus ging op internet op zoek naar oplossingen. Een plopper en chemisch ontstoppingsmiddel waren de enige opties. Echter had ik dit niet bij de hand. Het water kwam steeds hoger te staan. Er moest zo snel mogelijk een specialist langs komen. Op internet stuitte ik op Ontstoppingsdienst IJsselstein. Dit was de oplossing voor ons. Één telefoontje en ontstoppingsbedrijf IJsselstein stond voor mijn deur.

Één telefoontje en ontstoppingsbedrijf IJsselstein stond voor mijn deur

Ik had last van een verstopt riool in mijn bedrijf in IJsselstein. Toen er eenmaal een vakman voor de deur stond en hij zichzelf had voorgesteld, begon hij met een korte inspectie. Waarna hij precies kon vertellen om wat voor soort rioolprobleem het ging en hoe hij te werk zou gaan. Dat was erg prettig. Na mijn goedkeuring kon de specialist aan de slag. Binnen een mum van tijd was de verstopping verholpen en kon iedereen weer naar het toilet. Ik was erg positief over de service van Ontstoppingsdienst IJsselstein. De vakman was erg vriendelijk en leverde snelle service. Één telefoontje en ontstoppingsbedrijf IJsselstein stond voor mijn deur.

Verstopt riool: wat zijn de kosten?

Vooraf kreeg ik telefonisch een kostenindicatie. Dit is een ruwe schatting die achteraf altijd hoger of lager uit kan vallen. Bij mij vielen de kosten lager uit waardoor ik minder hoefde te betalen. Dat was erg fijn. Door de snelle service en brede kennis van de vakman was ik erg tevreden. Ik zou het dan ook zeker aanbevelen aan anderen. Kortom: neem contact op met Ontstoppingsdienst IJsselstein en ervaar de service zelf.

 

Voor meer info :