Kwaliteitsplein
Bedrijven

Heerlijk je eigen zwembad

Een eigen zwembad, wat een luxe. Stiekem wil iedereen natuurlijk wel zijn of haar eigen zwembad, maar het is ook belangrijk om niet te onderschatten hoeveel werk een eigen zwembad eigenlijk is. Het is meer dan alleen met een netje de bladeren uit het water halen. Gelukkig kun je met een lamellenafdekking zwembad jezelf al een hoop werk uit handen nemen.

Waarom je zwembad afdekken met solar lamellen? Wanneer je je zwembad niet in gebruik hebt, of het nu voor een dagje is of voor het laagseizoen wanneer je misschien een paar maanden geen gebruik maakt van je zwembad, het is altijd belangrijk om je zwembad goed af te dekken. Hiermee kun je namelijk voorkomen dat er allemaal rotzooi in je zwembadwater terecht komt. Het is veel werk om de kwaliteit van je zwembadwater op peil te houden, dus waarom jezelf niet in ieder geval het werk uit handen nemen als dat mogelijk is? Goede zwembadlamellen werken ook nog eens volautomatisch. Dat betekent dat een druk op de knop het enige is dat nog nodig is om je zwembad af te dekken of om juist weer tevoorschijn te halen wanneer je graag een duik wilt nemen.

Zwembadlamellen stellen je ook in staat om de temperatuur van het zwembadwater goed te reguleren. Hier in Nederland is het weer natuurlijk meestal niet zo goed dat het zwembadwater vanzelf goed op temperatuur blijft. Te warm water is misschien ook wel een beetje balen, maar te koud water is natuurlijk helemaal oncomfortabel en ook een beetje gevaarlijk, met het oog op onderkoeling.

Een eigen zwembad is dus heerlijk om te hebben, maar kost wel het nodige onderhoud. Er is dus niks mee om jezelf in ieder geval zoveel mogelijk werk uit handen te nemen door te kiezen voor het laten installeren van een goede set zwembadlamellen.

Voor meer info : http://www.lamellenafdekkingen.nl/