Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Goedkope bestekzakjes van goede kwaliteit laten bedrukken

Denk u erover om mooie bestekzakjes te laten bedrukken? Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij een complete huisstijl. Echter is deze doorvoering hetgeen dat uw huis en interieur afmaakt. Hier liggen namelijk grote kansen. Het vervelendste aan een geweldige huisstijl is wanneer mensen het niet opmerken. Zoiets simpels als een deurmat of logo boven de deur vallen niet op. Een bestekzakje daarentegen wel. Deze krijgen uw gasten in handen tijdens het eten. Hun ogen vallen automatisch op het geweldige ontwerp.  Een ontwerp dat u helemaal zelf heeft laten maken.

 Waardoor is dit zo interessant?

Het laten bedrukken van bestekzakjes maakt dus de huisstijl af. Dit is bijvoorbeeld interessant voor iedereen die een horecaonderneming bezit. Hier wordt het bestek regelmatig gebruikt door de gasten. Een voordeel aan onze website is dat u niet direct grote aantallen hoeft te bestellen. Zo kunt klein beginnen. Probeer de bestekzakjes bijvoorbeeld eens uit tijdens het organiseren van een feest. Zo kunt u uw huisstijl doorvoeren in verschillende kleuren dat de sfeer past. Denk bijvoorbeeld aan een zakje met uw bedrijfslogo in het wit voor een bruiloft. Al vanaf 3000 kunt u deze bestellen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het is dus mogelijk uw bedrijfslogo te laten drukken op een bestekzakje. Echter is eigenlijk alles mogelijk. Om de kwaliteit te waarborgen is het wel belangrijk dat het ontwerp duidelijk blijft. Zo kunt u speciale ontwerpen maken voor speciale gelegenheden en feestdagen. Bovendien bevatten alle bestekzakjes ook een servet. Zo heeft u de complete look compleet. Op deze manier is de huisstijl overal binnen uw onderneming verwerkt. Dit gaat gemakkelijk en snel met onze eigen software. Hier kunt u de ontwerpen gratis zelf samenstellen. Download eenvoudig de ontwerp en/of tekening. De prijs wordt na het ontwerp direct bevestigt.