Kwaliteitsplein
Bedrijven

Een kwalitatief hoogwaardige intercomsysteem laten plaatsen

Met een intercomsysteem weet u altijd precies wie er voor de deur staat. Dat scheelt veel tijd, en geeft een groot gevoel van veiligheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zoveel particulieren én bedrijven kiezen voor deze optie. Met een intercom van Fontein Elektrotechniek hoeft u niet meer naar de deur te lopen om te zien wie er aanbelt, maar heeft u direct contact met uw bezoeker. En dat is wel zo gemakkelijk.

Direct contact via het intercomsysteem

Een intercomsysteem bestaat uit twee onderdelen. Bij de buitendeur wordt een buitenpost geplaatst, waar de bezoeker via een knop mee aanbelt. Er wordt dan een signaal gelegd met de binnenpost, die bij u in de woning of op het kantoor hangt. Via een microfoon en luidspreker, en soms ook door middel van een camera, kunt u precies zien wie de bezoeker is. Vervolgens besluit u zelf of u open wil doen voor deze gast. Het gebruik van de intercom is erg makkelijk en scheelt u bovendien veel tijd.

Bedien uw intercom met een smartphone

Intercomsystemen zijn constant in ontwikkeling. De nieuwste modellen maken gebruik van wifi en dat biedt een aantal voordelen. Deze modellen kunt u namelijk bedienen met uw smartphone. Dat betekent dat u altijd in de gaten kunt houden wie er bij u aanbelt – ook als u zelf niet thuis bent. Dat is erg handig, bijvoorbeeld als u op vakantie bent. U kunt op afstand de deur openen voor bezoekers.

Geen ongewenste bezoekers dankzij de camerafunctie

Wilt u zeker weten dat u open doet voor de juiste persoon en niet voor iemand anders? Met een intercomsysteem weet u dat geheel zeker, vooral als er een camerafunctie op zit. Het is de reden dat veel ouderen, en bewoners van appartementencomplexen, kiezen voor deze optie. Doordat u de camerabeelden op kunt slaan, neemt het gevoel van veiligheid nog verder toe.

https://www.fonteinelektrotechniek.nl/