Kwaliteitsplein

Breng de exploitatiekosten voor uw vastgoed in kaart

december 13, 2019 0 Comment

Voor iedere projectontwikkelaar is het van belang om de exploitatiekosten van het vastgoed in kaart te brengen. Door vooraf in te schatten welke kosten er gemaakt gaan worden, voorkomt u onvoorziene kosten en ongemakken. Onder deze kosten vallen onder andere de kosten voor vaste lasten zoals afschrijvingen en belastingen, maar ook rente en verzekeringen. Breng de terugkomende kosten in kaart met behulp van een professional op het gebied van bouw en vastgoed. DDC Consulting is zo een deskundige partij en ondersteunt u graag met het geven van advies over de exploitatiekosten van uw vastgoed. Maar dit is niet het enige waarvoor u bij hen terecht kunt. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden.

Wat zijn de stichtingskosten van mijn project?

Bij de start van een project is het wenselijk om de stichtingskosten in te schatten. Wat is er nodig om het gehele project te kunnen financieren? Dankzij de specialisatie van DDC Consulting op het gebied van bouwkostenmanagement, weet u dat u met een professionele partij te maken heeft. Een partij met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van bouw en vastgoed. Zij geven u dan ook graag een persoonlijk advies wat betreft de stichtingskosten van uw (nieuwe) project. Verdere bouwkostenmanagement kunt u dus bovendien met een gerust hart laten uitvoeren door dit adviesbureau. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de begroting, bewaking en besturing van het budget. Zo gaat u goed voorbereid aan de slag!

Uw betrouwbare partner in Eindhoven of Heerlen

Voor ieder project in Eindhoven, Heerlen of omgeving, bent u bij DDC Consulting aan het juiste adres. Of u nu te maken heeft met nieuwbouw, renovatie, herbestemming of sloop: deze deskundige experts met jarenlange ervaring geven u altijd een passend advies. Voor een betrouwbare inschatting van de stichtingskosten of de exploitatiekosten van uw vastgoedproject zit u hier altijd goed. Neem contact op met deze professionele partij en ga goed voorbereid van start!