Kwaliteitsplein
Beauty en verzorging

Waarom een ooglidcorrectie?

Wanneer u al moe wordt bij het zien van uw eigen spiegelbeeld, is een ooglidcorrectie zeker een aanrader: ga naar de website www.ooglift.nl voor meer informatie. Bij hangende oogleden of wallen onder uw ogen zal een ooglidcorrectie weer voor een frisse blik zorgen. Uw uitstraling wordt immers mede bepaald door uw ogen. U heeft net als ieder ander, slechts één kans voor een eerste indruk. Die moet natuurlijk verbluffend zijn. Het kan echter zijn dat u door uw hangende oogleden of uw wallen, ouder wordt geschat dan u in werkelijkheid bent. Iets waar niemand op zit te wachten.  Ook zie je in één oogopslag of iemand pijn heeft of moe is.

Redenen om een ooglidcorrectie in overweging te nemen

Er zijn verschillende redenen om een ooglidcorrectie te overwegen. Veelal is er sprake van een cosmetische reden, soms is er sprake van een medische reden. Hangende of zware oogleden komen vaak voor maar toch het meest bij wat oudere mensen. Ooglift kan het natuurlijke ouderdomsproces niet tegengaan, maar door een ooglidcorrectie wel een zichtbare en snelle verjonging bewerkstelligen. Uw zelfvertrouwen krijgt na een ooglidcorrectie een boost. Immers wanneer u zich weer goed voelt, straalt u dat ook uit.

Klachten die door een ooglidcorrectie kunnen worden weggenomen

Door de huidveroudering, wat een natuurlijk proces is, worden oogleden minder elastisch en zullen de oogspieren meer en meer verslappen. Met als gevolg het ontstaan van te veel huid. Hierdoor kunnen klachten ontstaan. Natuurlijk zal niet iedereen met hangende oogleden dezelfde klachten ervaren. De meest voorkomende klachten waardoor mensen een ooglidcorrectie overwegen of laten uitvoeren, zijn:

  • in de loop van de dag wordt het zicht slechter en/of dubbel;
  • er ontstaat een drukkend gevoel op de ogen;
  • u voelt zich vermoeid;
  • uw ogen voelen zwaar;
  • door spierspanning in uw voorhoofd ontstaat er hoofdpijn;
  • u ziet er zichtbaar vermoeid uit;
  • u lijkt ouder dan u in werkelijkheid bent.

Daarnaast geldt voor de dames dat het opmaken van uw ogen ook wat moeilijker gaat.

Goede voorlichting essentieel bij een ooglidcorrectie

Ook al is een ooglidcorrectie een vaak uitgevoerde en relatief kleine ingreep, het is en blijft een operatie. En zoals bij elke operatie is er een risico op complicaties zoals bijvoorbeeld infecties. Daarom is het belangrijk om zelf een goed en gedegen onderzoek te doen naar de arts die u zal behandelen. Het eindresultaat is mede afhankelijk van de kennis en kunde van de behandelend arts. Bij Ooglift.nl is er met meer dan 11.000 behandelingen in Nederland verreweg de meeste ervaring op het gebied van ooglidcorrecties.

De artsen bij Ooglift vinden een goede voorlichting essentieel. Want zij willen dat u zeker tientallen jaren plezier heeft van de door hen uitgevoerde ooglidcorrectie.

Voor meer info :