Kwaliteitsplein
Winkelen

Mooie Duorolgordijnen op maat bij Duorolgordijn.eu

Mooie duo rolgordijnen

Wanneer je een huis gaat inrichten, komt daarbij ook de raamdecoratie om de hoek kijken. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld kiezen uit gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of duo rolgordijnen. Het is nog niet zo lang geleden dat iedereen, in bijvoorbeeld de woonkamer, voor de ramen glasgordijnen had hangen. Deze worden tegenwoordig ook nog wel gebruikt maar, er zijn dus tegenwoordig ook andere middelen die vaak gebruikt worden. Kunststof lamellen werden in het begin veel toegepast.

Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Daarom zijn ze goed in te passen bij het interieur dat je hebt. Nu worden de kunststof lamellen niet meer vaak gebruikt. Tegenwoordig zie je vaak dat de lamellen van hout zijn. De lamellen hebben nu vaak een breedte van 6 cm en geven een mooie uitstraling. Omdat het schoonmaken van de lamellen vaak gezien wordt als een probleem ging men over tot rolgordijnen. Zij zijn in alle kleuren verkrijgbaar, waardoor ze ook goed kunnen worden gebruikt in de woonkamer. De kunststof rolgordijnen, die geen licht doorlaten, worden tegenwoordig nog wel vaak gebruikt in vochtige ruimtes zoals een badkamer. Tegenwoordig gebruikt men, in de plaats van de gewone rolgordijnen, de duo rolgordijnen. 

Het duo rolgordijn
Het duo rolgordijn heeft ten opzichte van het gewone rolgordijn belangrijke voordelen. Je kunt met een gewoon rolgordijn ervoor zorgen dat er niet meer naar binnen gekeken kan worden. Bij een duo rolgordijn is dat helemaal anders. Hierbij kan je de inkijk zelf regelen. Je komt een duo rolgordijn tegenwoordig vaak tegen in woonhuizen die een moderne inrichting hebben. Toch zijn ze ook geschikt voor inrichtingen met een klassieke inrichting. Dat komt omdat het duo rolgordijn in alle uitvoeringen verkrijgbaar is. Je kunt het duo rolgordijn bestellen op de website van Duorolgordijn.eu. 

De werking van een duo rolgordijn
Een duo rolgordijn bestaat in principe uit niets anders dan twee lagen stof die je over elkaar kunt verschuiven. Een van de twee stoffen, die ervoor gebruikt wordt, zal vaak doorzichtig zijn en de andere ondoorzichtig. Indien je dus bij het gebruik van een duo rolgordijn de lichtinval wil beperken, kun je de doorzichtige stof van het gordijn laten zakken. Je kunt dan nog wel naar buiten kijken maar niet van buiten naar binnen. Zo heb je dus wel een privésfeer in de woonkamer. Wanneer het wat donkerder wordt en het licht in de woonkamer aangaat, kun je, om de privésfeer te behouden de tweede ondoorzichtige laag stof van het duo rolgordijn laten zakken. Niemand kan er dan nog naar binnen kijken.

De aanschaf
Je kunt uw eigen duo rolgordijnen eenvoudig bestellen via de website. Omdat er zeer veel mogelijkheden zijn moet je eerst bepalen welke je wilt hebben. Je kunt een duo rolgordijn bestellen tot een breedte van 280 cm. Wanneer je de maat weet, kun je deze op maat laten maken. Voor het bepalen van de kleur kun je eerst kleurstalen thuis laten sturen. Het is dan gemakkelijker om een keuze te maken. Heb je nog vragen dan is vaak een telefoontje genoeg om de inlichtingen die je nodig had te verkrijgen.

 

Voor meer info : https://duorolgordijn.eu