Kwaliteitsplein
Image default
Beauty en verzorging

Opleiding visagie: persoonlijk en praktijkgericht

Lijkt het u leuk de fijne opleiding visagie te volgen? Dan bent u vast nieuwsgierig naar de inhoud van de opleiding. Wat kunt u van de opleiding verwachten? Bij de opleiding visagie staat persoonlijke aandacht centraal. De groepjes waarin lesgegeven wordt, zijn klein. Hierdoor krijgt iedereen voldoende persoonlijke begeleiding binnen het leertraject. Tevens is de opleiding visagie heel erg praktijkgericht. Hiermee wordt bedoeld dat men binnen de opleiding vooral leert door het gewoon te doen. De theorie omtrent visagie is uiteraard ook belangrijk, maar is pas logisch wanneer u het daadwerkelijk ziet. Heeft u interesse in visagie en past een praktijkgerichte opleiding bij u? Meld u dan aan voor de opleiding visagie.

Werken als visagist in een beautysalon

Na het volgen van de opleiding visagie zijn er verschillende plekken waar u uw kennis in de praktijk kunt gaan brengen. Zo kunt u bijvoorbeeld werken als visagist in een beautysalon. In een beautysalon zult u de klanten voorzien van advies omtrent make-up. Daarnaast kunnen klanten er uiteraard voor kiezen om zich op te laten maken door u. In een beautysalon zult u heel veel verschillende klanten voorbij zien komen. Van dames die een beauty dag hebben tot iemand die graag voorzien wordt van mooie make-up voor een feest. Lijkt u dit leuk? Ga dan de opleiding visagie volgen en ga aan de slag!

Werken als visagist in de televisiewereld

Naast het werk in de beautysalon zijn er nog meer plekken waar een visagist werkzaam is. Wat dacht u bijvoorbeeld van alle bekende Nederlanders die met mooie make-up op televisie verschijnen? Dat is allemaal het werk van een professionele visagist. Lijkt het u leuk om deze mensen van de mooiste make-up te voorzien? Dan is het volgen van de opleiding visagie iets voor u. U leert tijdens de opleiding visagie niet alleen alles omtrent make-up. U leert ook hoe u de mooiste kenmerken van iemands gezicht kunt accentueren. Is dat iets wat u graag bij bekend Nederland wilt doen? Ga uw droom achterna en volg de opleiding visagie.