Kwaliteitsplein
Image default
Mode en Kleding

Aparte en stijlvolle trouwschoenen

Op zoek naar unieke trouwschoenen voor je bruiloft? Neem dan eens een kijkje op de website van Shoelia. Hier vind je unieke, kleurrijke en stijlvolle schoenen met leuke prints en aparte materialen. Uitermate geschikt voor mensen die niet van standaard schoenen houden en hun bruiloft nog extra speciaal willen maken.

Trouwschoenen op maat

Bij Shoelia kun je terecht voor schoenen voor iedere gelegenheid, trouwschoenen zijn niet het enige wat in het assortiment zit. Er is een veelzijdig aanbod aan kleurrijke schoenen. Voor je bruiloft is het echter misschien wel leuk om je schoenen helemaal op maat te laten maken. Het is namelijk mogelijk om helemaal zelf de schoenen samen te stellen. Je kunt dan zelf de kleur of print bepalen, het model, het materiaal en de pasvorm. Het is ook mogelijk om samen met je partner schoenen te ontwerpen. Het is namelijk mogelijk om bijvoorbeeld dames- en herenschoenen met dezelfde print te bestellen. Dat geeft weer een beetje iets extra’s aan je trouwdag. Wil je zelf je schoenen ontwerpen? Maak dan een afspraak in de winkel, zodat je echt alle aandacht en tijd krijgt die nodig is bij het ontwerp van je droomschoenen.

Je bruiloft compleet

Naast trouwschoenen heeft Shoelia ook accessoires om je outfit voor je bruiloft helemaal perfect te krijgen. Zo kun je ook bij hen terecht voor riemen en sokken of kleurrijke overhemden. Het is ook mogelijk om een pochet te kopen die past bij je nieuwe schoenen.

Pepe Milan

De schoenen die bij Shoelia worden aangeboden zijn van het Spaanse merk Pepe Milan. Al sinds 2014 is er een samenwerkingsverband tussen deze ambachtelijke schoenmakerij uit Spanje en de Nederlandse winkel. Pepe Milan maakt creatieve schoenen voor zowel dames als heren. De schoenen zijn uniek, kleurrijk en met oog op detail gemaakt. Alle schoenen worden nog echt met de hand gemaakt door professionals uit het familiebedrijf. Je weet dus zeker dat je iets unieks, maar vooral goeds in handen hebt met deze schoenen. Wanneer je komt kijken voor deze schoenen, krijg je altijd persoonlijk advies bij Shoelia. Op die manier ga je zeker met de juiste schoenen en een tevreden gevoel naar huis.