Kwaliteitsplein
Beauty en verzorging

Fillers in het gezicht

In de cosmetische wereld is het gebruik van fillers erg populair geworden. Fillers doen wat de naam zegt: ze zorgen voor opvulling onder de huid op de plaats waar ze worden ingebracht. Op deze manier laten ze de huid er weer vol en strak uitzien. De werkende stof in fillers is hyaluronzuur, dit is een stof die ook natuurlijk in het lichaam voorkomt en verantwoordelijk is voor het volume en de elasticiteit van de huid. Als fillers geïnjecteerd worden zorgen ze voor een soort van kussentje onder de huid. De meest bekende toepassing is het wegwerken van rimpels en plooitjes in de huid, maar fillers hebben nog twee vaak gebruikte toepassingen.

Een behandeling die vaak wordt gekozen is fillers wangen. Naarmate we ouder worden, gaat het onderhuids vet meer en meer afnemen. Dat klinkt positief, maar het onderhuids vet zorgt net voor het volume in ons gezicht en dus onze gezichtsvormen. Daardoor neemt het vulome en de elasticiteit van onze huid af en gaat de zwaartekracht zijn werk beginnen doen. Een resultaat hiervan kan zijn dat de wangen gaan invallen, wat voor een ander uitzicht van het gelaat kan zorgen. Dan kan het inbrengen van fillers in de wangen voor een oplossing zorgen. De fillers kunnen de wangen weer mooi vol maken en zo de gezichtsvormen weer herstellen voor een gezonde en verjongde uitstraling.

Ook kiezen veel vrouwen voor fillers lippen voor vollere lippen. Deze ingreep in zeer laagdrempelig, er zijn zo goed als geen risico’s, het is een kleine behandeling en ze geeft altijd het gewenste resultaat. De behandelende arts geeft steeds advies over de goede hoeveelheid voor de wensen van de klant, zo zorgt hij altijd voor een natuurlijk en mooi resultaat. Natuurlijk zijn er ook vrouwen die erin overdrijven, dan kunnen de lippen er uiteindelijk wel onnatuurlijk gaan uitzien.

Voor meer info : https://faceland.nl