Kwaliteitsplein
Beauty en verzorging

Facelift van de toekomst

Binnen de cosmetische chirurgie zijn er heel veel ingrepen die je kunt ondergaan om jezelf op bepaalde punten mooier te maken en je lichaam aan te passen op de manier dat jij dat wilt. Hiervoor zijn allemaal gekwalificeerde artsen opgeleid, die deze ingrepen bij jou kunnen uitvoeren . De meeste operaties en ingrepen op het gezicht worden gebruikt om veroudering van de huid tegen te gaan of het gezicht een stuk jonger te laten lijken. Dit klinkt hetzelfde, maar is in de werkelijkheid toch iets heel anders. Voorbeelden kun je zien bij Hollywoodsterren, die ingrepen goed laten doen.  Een ingreep die veel wordt uitgevoerd door bekende sterren is een facelift. Een facelift zorgt ervoor dat je gezicht er gelijk een stuk jonger uitziet, maar heeft wel enkele risico’s aan zich verbonden. Daarom is een facelift ontwikkeld door cosmetische chirurgen die volkomen risicoloos is!

De liquid facelift is sinds kort ontwikkelt als een alternatief voor de oude, gewone facelift, waarbij je een operatie moest ondergaan met scherpe messen en scalpels. De liquid facelift maakt geen gebruik van scherpe objecten en is een tijdelijke oplossing om huid veroudering tegen te gaan. Het is populair geworden om een liquid facelift met injectables te nemen en de huid jonger te laten lijken. Met injectables wordt bedoeld, dat het wordt geïnjecteerd en er wordt dus geen gebruik gemaakt van scherpe objecten zoals messen en scalpels. Dit is natuurlijk een erg mooie ontwikkeling, ook doordat de risico’s nu minder zijn op lelijke littekens of enkele complicaties tijdens de operatie.

Er zijn heel veel klinieken waar je een liquid facelift kan ondergaan. Het verschil zit hem alleen in kwaliteit en prijs. Liquid facelift prijzen kunnen erg verschillen per kliniek, maar ook de kwaliteit van de service verschilt heel erg. FACE land is een groep klinieken die erg goede service aanbiedt en de laagste prijs van Nederland aanbiedt. Jarenlange ervaring en een goede groep artsen die jou goed zullen behandelen. Kies daarom voor een filiaal bij jou in de buurt die bij jou past.

Voor meer info : http://faceland.nl/behandelingen/