Kwaliteitsplein
Zakelijk

Het bereken van salaris door professionals

Salarissen verschillen erg van elkaar en dat komt door verschil in werk, werktijden, werktijdstippen(nacht of dag) en hoeveel dagen je werkt. Vaak kan er ook steeds meer worden verdiend hoe langer je bij een bedrijf werkt en hoe hoger je in functie komt. Als bedrijf zijnde is het dus handig om een derde partij in te schakelen die de salaris zaken regelt en dat je zelf toezicht erop kan houden op elk gewenst tijdstip. Bereken salaris met het bedrijf CBBS, die al jouw zaken regelt en ervoor zorgt dat het allemaal op één centrale plek staat en je altijd de beschikking hebt om deze gegevens te bekijken. Loonkosten per uur, loonstroken in tweevoud, gegevens die belangrijk zijn voor de belastingdienst, ziekmeldingen voor de arbodienst en heel veel andere dingen. Zelfs gratis helpdesk die jou kan helpen met al jouw vragen die gaan over loon en proefberekeningen.

Door het verschil in werktijden, hoeveelheid dagen en de mate van het werk zijn er wel veel grote verschillen tussen salarissen. Er is wel degelijk een loonberekening nodig en dat kan je het beste laten doen door een bedrijf zoals CBBS. Zij kunnen  zoals eerder gezegd precies voor jou uitrekenen hoeveel salaris iemand moet krijgen, de loonstroken maken en eigenlijk het gehele proces van verwerking goed coördineren, zodat alles goed geregistreerd staat en makkelijk erbij te pakken is. Met het systeem van CBBS staan alle gegevens voor een werkgever en werknemer op één centrale plek en zijn deze gegevens altijd beschikbaar. Van loonstroken, loonkosten , ziekmeldingen tot gegevens voor de belastingdienst. Alles wordt bijgehouden met dit systeem en dat maakt het een stuk makkelijker voor de werkgever en ook voor de werknemer om goed de administratie te kunnen bijhouden.

Daarnaast biedt het bedrijf ook advies op het gebied van management en kan je daarmee goed helpen. Een derde partij inschakelen is altijd een goed idee en maakt salarisverwerking een heel stuk makkelijker. Maak daarom jezelf het makkelijk en ga in gesprek met CBBS om jou loonzaken te regelen!

Voor meer info : http://www.cbbs.nl/