Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Waar koop je industriële lampen?

Industriële lampen

De industriële lampen vinden hun oorsprong in de donkere fabriekshallen van weleer. Rijen met lampen boven het werkgebied van de fabrieksarbeider waren altijd grof, groot en gemaakt van staal. De gloeilamp was toen behoorlijk duur dus werd beschermd door een soort van kap of rooster. Na verloop van tijd verdween de industriële lamp en werden er tl-lampen in de fabrieken gebruikt. De industrielamp is tegenwoordig weer helemaal in en deze stoere robuuste lamp past vooral in een strakke inrichting. 

Hanglampen

Industriële hanglampen worden meestal gemaakt van staal of aluminium. Het gebruik van grote schroeven en scharnieren geeft de lamp een robuuste uitstraling. In een strak en minimalistische inrichting komt zo´n lamp helemaal tot zijn recht. Toch heeft het ook wel iets om deze lamp te gebruiken bij een wat klassiekere of brocante inrichting. Net even iets anders. Vloer en hanglampen.

Naast de hanglamp is er natuurlijk ook de vloerlamp. Grove, grote stalen kappen geven deze lamp de industriële uitstraling. Combineer de lamp met wandlampen van hetzelfde materiaal en het plaatje is compleet. Een industriewandlamp past prachtig tegen een betonlookmuur of tegen een strakke witte wand.

Waar zijn deze lampen te koop

Industriële lampen zijn online te koop. Het voordeel van online kopen is dat je op je gemak een lamp kan uitzoeken. Het fijne van online kopen, je hoeft de deur niet uit en kunt vanuit je luie stoel de mooiste lampen uitzoeken. Via internet spullen kopen kan 7 dagen in de week 24 uur per dag. De winkel is dus altijd open. Je industrielamp wordt normaal gesproken netjes thuisbezorgd. Is het goedkoper?

Het is altijd goedkoper dan in de winkel kopen. Je hoeft geen auto te parkeren dus geen parkeergeld. Een internetwinkel heeft geen huisvestingen, energie en personeelskosten. Zij kunnen dus hun spullen goedkoper aanbieden ook al betalen ze voor de inkoop dezelfde prijs. Ga voor meer informatie naar de desbetreffende website.

Voor meer info : https://lampeninhuis.wordpress.com/2015/05/06/hoe-worden-de-oude-originele-fabriekslampen-omgebouwd-tot-hippe-sfeermakers/