Kwaliteitsplein
Banen en opleidingen

Waar word jij gelukkig van? Outplacement Soest helpt je met het antwoord!

Het begint allemaal al bij het kiezen van een studierichting op de middelbare school. Je maakt een keuze, maar je bent er eigenlijk niet helemaal zeker van. Je bent in het diepe gesprongen en hebt en opleiding gedaan die erg specifiek is, of je hebt de veilige weg gekozen en hebt een brede opleiding afgerond. Daarna ben je op de automatische piloot aan het werk gegaan en ben je verzeild geraakt in een baan waar je eigenlijk helemaal niet gelukkig in bent. Nu ben je op het punt gekomen dat je geen baan meer hebt en op zoek moet naar iets nieuws. Het is dan nu de uitgelezen kans om kennis te maken met outplacement in Soest en je dromen waar te gaan maken. Blijf niet in je dromen hangen en kom uit je schulp en ga doen waar jij wel gelukkig van wordt, dat is het motto van outplacement Soest en dat zie je ook terug in de sessies die je bij outplacement Soest kunt volgen. 

Dromen

De sessies bij outplacement Soest zijn erg op gericht om jou inzicht te geven in je eigen wensen en dromen. Wat je nu echt wil worden en waar je al die tijd al van hebt gedroomd. Misschien heb je nog steeds geen idee, maar ligt de gedachte en de wens dieper. Samen met jou wordt er bij outplacement Soest ruimte gemaakt om jouw wens op tafel te leggen en kom je er samen uit wat nou wel echt de baan is waar jij gelukkig van zou worden. Misschien word je wel veel gelukkiger van het werken op de kinderboerderij dan het werken als marketeer. Hierbij wordt ook gekeken naar het minimale inkomen wat je nodig hebt om van te kunnen leven. Outplacement Soest zal je duidelijk maken dat het niet allemaal draait om een gevulde portemonnee, maar laat je kennis maken met jezelf waarin je in staat van rust zult voelen dat je op een heel andere manier ook het geluk kunt ervaren.

Wist je dat je dat als je weggaat bij je werkgever dat je vaak een transitievergoeding kunt krijgen? Bereken jouw transitievergoeding op Ontslagjuristennederland.nl.