Kwaliteitsplein
Banen en opleidingen

Schakel een professionele coach in voor loopbaancoaching in omgeving Nijmegen

Heb je het gevoel dat je stilstaat in je carrière? Als je woonachtig bent in de buurt van Nijmegen, is het wellicht handig om een keer met een coach van MD-act te praten over de mogelijkheden tot loopbaancoaching. Als coachee krijg je begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling en versterk je belangrijke vaardigheden die je nodig hebt in je carrière. Je staat niet alleen stil bij zelfreflectie en weerbaarheid, maar ook bij belemmeringen en kansen die je wellicht momenteel niet ziet. Ga terug vooruit dankzij een traject loopbaancoaching.

Leren en groeien aan de hand van verschillende thema’s

Als je een coach van MD-act uit Nijmegen in de hand neemt voor loopbaancoaching, dan heb je een geschikte keuze gemaakte. Alle coaches zijn namelijk NIP- en Noloc-geregistreerd. Samen ga je aan de slag met verschillende thema’s. Een van deze thema’s is het ontwikkelen van leiderschap. Leiderschap is een belangrijke eigenschap wanneer je verder wilt komen in je werk, bijvoorbeeld als je wilt solliciteren naar een managementfunctie. Dan is het belangrijk dat je weet hoe je leiding kunt geven aan de beoogde groep, maar ook hoe je de kracht van jouw medewerkers aanwendt om de doelen te behalen. Natuurlijk leer je tijdens dit thema ook hoe je op prettige wijze feedback kunt geven aan je collega’s, zodat zij daadwerkelijk feedback opvangen en hiermee aan de slag kunnen gaan.

Start jouw traject vandaag nog

Bij de vestiging van MD-act vind je een goede coach met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van loopbaancoaching in Nijmegen. Haal meer voldoening uit jouw werk en sta met meer plezier op om de dag te beginnen dankzij de persoonlijke begeleiding in een traject voor loopbaancoaching. Vraag naar de mogelijkheden die MD-act aanbiedt voor zowel particuliere deelnemers als zakelijke klanten die een training voor bijvoorbeeld een heel team willen reserveren.