Kwaliteitsplein
Image default
Aanbiedingen

3 typen auto’s die je kunt huren bij een autoverhuurbedrijf als Bultman

Nederland telt maar liefst 8,7 miljoen personenauto’s. Naast de fiets is de personenauto nog steeds het meest gebruikte transportmiddel in Nederland. Een auto brengt ons naar het werk en terug naar huis, op onze bestemming van een gezellig dagje weg, op de koffie bij familie en vrienden die wat verder weg wonen en zorgt er bovendien voor dat wij onze boodschappen iedere week weer thuis krijgen. 

 

Soms volstaat onze personenauto echter niet. Bijvoorbeeld wanneer we diverse grote meubels moeten vervoeren tijdens een verhuizing of wanneer het gaat om het transport van gekoelde en/of diepgevroren producten. Gelukkig hebben we vandaag de dag de mogelijkheid om een dergelijke auto te huren bij een autoverhuurbedrijf als Bultman. Bij deze aanbieder ben je aan het juiste adres voor het huren van onder meer personenbussen, bedrijfswagens en vrachtwagens en koel- en vrieswagens. Hieronder lees je meer over deze drie verschillende typen auto’s. 

 

Personenbussen

 

Personenbussen zijn te verkrijgen voor een gezelschap voor zes tot negen personen. Daarnaast zijn er tevens speciale rolstoelbussen te huur in het geval er iemand meegaat die rolstoelafhankelijk is. Personenbussen zijn zeer comfortabel en beschikken over een grote laadruimte. Deze auto’s zijn dan ook ideaal voor een dagje weg met een wat groter gezelschap of op een verre vakantie met het hele gezin. Om de rit zo aangenaam mogelijk te maken zijn alle personenbussen van Bultman standaard uitgerust met diverse luxe opties zoals een goed werkende airco, een cd-speler en warmtewerend glas. De extra luxe personenbussen beschikken daarnaast over een automatische versnellingsbak, lederen bekleding en privacy glas.

 

Bedrijfswagens en vrachtwagens

 

Bedrijfswagens zijn uitermate geschikt voor het verhuizen van meubels en spullen. Deze bestelbussen mogen gewoon met een B-rijbewijs bestuurd worden en zijn te verkrijgen in uiteenlopende inhouden, van 2,5 kubieke meter tot maar liefst 20 kubieke meter. Soms kan het zijn dat een bedrijfswagen toch net iets te klein is. Een ruime vrachtwagen van 30, 40 of 45 kubieke meter kan dan uitkomst bieden. In tegenstelling tot de kleinere bedrijfswagens heb je voor het mogen besturen van een vrachtwagen wél een speciaal C-rijbewijs nodig.

 

Koel- en vrieswagens

 

Moet je gekoelde of diepgevroren producten vervoeren? Kies dan voor een koel- of vrieswagen. Een koel- of vrieswagen kun je eenvoudig op de gewenste temperatuur instellen. Zo weet je zeker dat jouw bloemen, vleeswaren of andere bederfelijke producten intact op de plaats van bestemming aankomen. Moeten de producten gekoeld en/of bevroren blijven ook als de wagen stilstaat? Kies dan voor een variant met nachtkoeling. Deze kan gewoon op stroom worden aangesloten en werkt dus niet alleen op de motor.

 

https://www.bultman.nl/