Een aantal nieuwe horeca trends

Iedereen maakt vandaag de dag gebruik van de horeca en zonder dat we het dan ook doorhebben, worden we waarschijnlijk ...

Iedereen maakt vandaag de dag gebruik van de horeca en zonder dat we het dan ook doorhebben, worden we waarschijnlijk doodgegooid met de horeca trends die aan het opkomen en aan het verdwijnen zijn. Cafés, restaurants, broodjeszaken, het zijn allemaal voorbeelden van bedrijven die zich in de horeca bevinden en die altijd bezig zijn om de nieuwste horeca trends te volgen en ook te introduceren. De concurrentie op de markt van de horeca is moordend en je moet je natuurlijk ergens in kunnen onderscheiden. Daar het natuurlijk ook erg belangrijk is om je op andere punten te onderscheiden zoals lekker eten, een goede prijs en een gezellige tent, kan het bijhouden van de nieuwste horeca trends wel degelijk bijdragen aan de kwaliteit van een horecazaak. We hebben voor u de nieuwste horecatrends onderzocht en op een rijtje gezet. Op deze manier kunt u zich vast een beetje voorbereiden op wat u de aankomende jaren in de horeca kan gaan verwachten en hoe u hier zelf alvast op in kunt spelen. De trend waar je op dit moment eigenlijk al absoluut niet meer omheen kan, is het all day concept. Het woord zegt het eigenlijk al maar we zullen toch nog even uitleggen wat we hier precies mee bedoelen.

Horeca trends en advies

Vroeger zag je veel zaken die gericht waren op een bepaald moment van de dag. Je kon hier ontbijten en lunchen, maar dat was het ook. Café’s gingen vaak wat later open en hier kon je dan vervolgens een borrel drinken en een hapje eten. Echter zien we steeds meer dat dit principe aan het verdwijnen is en dat zaken eigenlijk de hele dag door open zijn. In de ochtend kun je hier terecht voor een lekker ontbijtje en aan het eind van de dag kun je hier nog even een heerlijke borrel drinken. Let maar eens op de horecazaken bij u in de omgeving en u zult waarschijnlijk snel een aantal zaken op kunnen noemen die aan deze horeca trend voldoen. Een tweede snel opkomende horecatrend is het fenomeen dat mensen vandaag de dag zonder mokken zitten te wachten op een tafeltje. Er zijn zelfs zaken waar je tegenwoordig helemaal niet meer kunt reserveren, maar waar je gewoon in de rij moet gaan staan voor een tafeltje. Als je geluk hebt komt er een tafel vrij en kun je plaatsnemen en anders dien je je naam door te geven aan de zaak en deze vertelt je dan vervolgens op welk tijdstip je terug kunt komen om aan te schuiven.

Voor meer info : http://www.foodstep.com/horeca-trends/

Gerelateerde berichten die u niet mag missen

Zakelijk

Van papieren chaos naar digitale grip

De valkuil van blijven aanmodderen  Veel ondernemers beginnen met een simpele administratie: een mapje op de computer, een boekje voor de bonnetjes en een paar

Auto’s en Motoren

Autodealer in Kampen als zakelijke partner

Een vooruitstrevende autodealer in Kampen is niet alleen een adres voor particuliere klanten, maar ook een waardevolle partner voor ondernemers en zzp’ers. Auto RenZ biedt

Bedrijven

De kracht van Marello voor bedrijven

Als het salesproces hapert, dan merk je dat meteen. Iedereen binnen jouw organisatie – van verkoop tot administratie – voelt de druk als een klant

Huishoudelijk

Sfeervolle tuinen met Wonder Rugs

De zomerzon schijnt, het zit nog even heerlijk in een comfortabele loungestoel met een kop koffie, maar er ontbreekt nog iets. Uw blik valt op

Zakelijk

De meerwaarde van een locatie met karakter

Waar je vergadert, maakt het verschil  Bij het plannen van een zakelijke bijeenkomst komt veel kijken. Natuurlijk draait het om inhoud, voorbereiding en deelnemers, maar

Energie

Duurzame installaties slim onderhouden

De installatie van zonnepanelen en warmtepompen wordt steeds normaler en toegankelijker. Een teken dat we volop bezig zijn met verduurzamen, goed nieuws dus! Maar een