Kwaliteitsplein
Image default
Zorg

Ziektekostenverzekeraar voor uw regio

Wilt u graag een ziektekostenverzekeraar die betrokken is bij haar verzekerden? Een ziektekostenverzekeraar die net een stapje verder gaat dan alleen zorgverzekeringen aanbieden? Dan bent u bij Salland aan het juiste adres. Zorgverzekeraar Salland is er voor iedereen die in de gelijknamige regio woont. We vinden het belangrijk om goede zorg voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doen we bijvoorbeeld door onze premie niet onnodig hoog te maken. Ook gaan we regelmatig in gesprek met zorgaanbieders in de omgeving. Zo kunnen we onder andere afspraken maken over de kosten voor bepaalde behandelingen.

De beste zorg voor iedereen

Bij Salland houden we zoveel mogelijk rekening met onze verzekerden. We staan klaar voor mensen die niet voldoende financiële middelen hebben voor goede zorg. Daarom hebben we bijvoorbeeld de gemeentepolis in het leven geroepen. We hebben afspraken gemaakt met verschillende gemeenten in de regio, zodat zij meebetalen aan de vergoeding van uw zorgkosten. Ook kunt u uw Salland zorgverzekering collectief afsluiten. We hebben hiervoor afspraken gemaakt met veel werkgevers en verenigingen in de regio. Op onze website kunt u zien of uw werkgever of vereniging een contract heeft met ons.

Salland tandartsverzekering afsluiten

Denkt u erover om een tandartsverzekering af te sluiten naast uw basisverzekering of uw aanvullende verzekering? Een tandverzekering is prettig om te hebben indien u verwacht hoge kosten te maken bij de tandarts het komende jaar. Bijvoorbeeld wanneer u een ingrijpende behandeling voor de boeg heeft. Salland biedt drie tandartsverzekeringen, elk met een andere dekking per kalenderjaar. U kunt kiezen voor een maximale dekking van 250, 500 of 1000 euro. Wat voor u de beste keuze is, hangt af van de kosten die u verwacht kwijt te zijn. Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

https://www.salland.nl/