Kwaliteitsplein
Zakelijke dienstverlening

Snel en gemakkelijk verzenden met een brievenbusdoos

Wilt u snel iets versturen naar een klant of een relatie dat niet in een envelop past? Gebruik dan een handige brievenbusdoos. In een brievenbusdoos past meer dan u denkt. Het grote voordeel is dat u de zending niet naar het postkantoor hoeft te brengen of hoeft te laten ophalen. U kunt een brievenbusdoos in principe gewoon in de oranje PostNL brievenbus deponeren. Uw zending wordt dan de eerstvolgende bezorgdag bezorgd. Houd er rekening mee dat PostNL op maandag geen postronde loopt. Alleen als u iets wilt versturen dat niet door de brievenbus past, kunt u gebruik maken van verzenddozen die door een pakketdienst worden bezorgd.

De goedkoopste oplossing voor het verzenden van pakketten

In verzenddozen kunt u natuurlijk meer versturen, maar een brievenbusdoos heeft een paar belangrijke voordelen. Het versturen is een stuk goedkoper en uw zending wordt soms sneller bezorgd dan wanneer u gebruik maakt van pakketpost. Voor uw klant is het belangrijkste voordeel dat hij niet thuis hoeft te zijn om de zending in ontvangst te nemen. Dit voorkomt onnodige vertraging. U kunt op deze manier heel goed uw belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ nakomen. Daar komt bij dat u geen hoge verzendkosten hoeft door te berekenen aan de klant, omdat het versturen goedkoper is dan wanneer u een verzenddoos gebruikt.

Zorg voor stevig verpakkingsmateriaal voor uw zendingen

Wilt u er zeker van zijn dat de door u verstuurde producten heel aankomen? Gebruik dan stevige verzenddozen. U kunt hiervoor terecht bij Twinpack. Dit bedrijf biedt een ruim assortiment dozen en ander verpakkingsmateriaal aan voor het veilig versturen van allerlei soorten goederen. U kunt deze items indien gewenst laten voorzien van uw bedrijfsnaam of uw logo, zodat ze eveneens kunnen dienen als reclamedrager. De dozen zijn zelfs geschikt voor retourzendingen. Bekijk het gehele aanbod op de website.