Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Ambachtelijke poorten voor op de oprit

Bent u op zoek naar poorten voor uw oprit? Een ambachtelijk vervaardigde poort geeft uw huis een unieke uitstraling, bakent uw terrein helder af, en geeft u meteen een veilig gevoel. Iedere woning heeft zijn eigen stijl en daar past ook een unieke poort bij. Poortland verzorgt alles rondom poorten. Denk aan het ontwerpen, het fabriceren maar ook het plaatsen van poorten voor de oprit van uw woning. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Poorten voor de oprit van de tuin

Poorten voor de oprit zijn er in veel verschillende soorten en maten. Poortland kijkt naar de stijl van uw woning en de uitstraling van de oprit en denkt mee over een passend materiaal en de passende functionaliteit van de poort. Aan wat voor poorten kun u onder andere denken?

Stalen poorten voor de oprit

Een stalen of aluminium poort is een klassieke keuze. Het materiaal is stevig en betrouwbaar. Bovendien laat het zich gebruiken voor allerlei stijlen en soorten tuinpoort. Van sierlijke hekwerk tot gesloten poort: het is allemaal mogelijk. Met een stalen poort kunt u een klassieke of juist een moderne poort vorm laten geven. En staal kan uiteraard ook goed gecombineerd worden met andere materialen.

Houten poorten

Naast staal kunt u ook kiezen voor sierpoort van massief hout. Dat heeft een heel andere uitstraling. Een aluminium poort is lichter en sterker dan een metalen poort, dus het is makkelijk om een opengewerkt design te maken. Een massief houten poort heeft een klassieke en meer robuuste uitstraling. Dankzij een goede behandeling is het materiaal maar nauwelijks méér gevoelig voor slijtage, wind en regen.

Zoekt u een goede poort voor de oprit?

Wie een poort wil hebben voor de tuin of voor de oprit, heeft veel keuze. Poortland helpt u met het uitzoeken en realiseren van een geschikte poort die aansluit bij de stijl van uw woning.