Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Groen is de nieuwste trend in huizenland

Groen is de nieuwste trend in huizenland

 

En dan hebben we het dus niet over de kleur. Door te kiezen voor zuinige en slimme apparatuur belast je het millieu minder en bespaar je geld.

Stap voor stap van het gas af hoeft niet duur te zijn en ook niet ingewikkeld. Met wat simpele aanpassingen kunt u ook uw huishouden een stukje groener maken.

 

Er is bij bijvoorbeeld elektrischeboiler.eu een ruime keuze aan elektrische boilers en cv ketels, maar ook een waterbesparende douchekop kan al veel schelen. En er hoeft helemaal niet meer op comfort ingeleverd te worden, dat is zo mooi. 

De goedkoopste elektrische boiler die er zo’n beetje te verkrijgen is op dit moment is van het merk DAT en wel de allernieuwste DAT-Nofer Quality-Pro.

Ze zijn te verkrijgen in 50 liter, wat meestal al voldoende is voor een tweepersoons huishouden, maar ook in 80 en 100 liter. 

Ze zijn geïsolleerd met het nieuwste soort polyuretaan foam welke er voor zorgt dat de boiler een optimale isolatiewaarde heeft, op die manier bespaart u al behoorlijk op het energieverbruik.

Bovendien zijn de elektrische boilers van DAT-Nofer voorzien van een magnesium anode die zorg draagt voor de bescherming van de binnenketel tegen corrosie. De anode maakt de tank als het ware kathodisch. De anode moet afhankelijk van de kwaliteit van het water wel iedere twee jaar vervangen worden om de werking optimaal te houden.

Het merk DAT-Nofer Quality-Pro wordt al sinds jaar en dag in Europa vervaardigd en is in eigen land een heus A merk. Ze hebben in 75 jaar tijd een behoorlijk goede naam opgebouwd. En staan garant voor kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

 

 

Op de website van elektrischeboiler.eu staat een keur aan informatie over elektrische boilers, cv ketels, zonneboilers, doorstroomapparaten, warmtepompboilers en ionisatie verwarming. Inclusief handleidingen en allerlei tips over groen wonen.

Voor meer info : https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers