Kwaliteitsplein
Eten en drinken

Catering Hengelo verzorgt uw catering van begin tot eind

Met Catering Hengelo wordt aan alles gedacht. Wanneer u in gedachten heeft om een feest te organiseren, dienen er altijd een paar dingen vooraf geregeld te worden. Nadat de locatie is geregeld, de gasten zijn uitgenodigd en u de datum groot in uw agenda heeft gezet, is er nog een ding dat geregeld moet worden: de catering. U wilt immers uw gasten niet zonder eten naar huis sturen of de gehele dag in de keuken bezig zijn om het eten te maken. Neen, een cateraar regelen die graag met u meedenkt en de catering op locatie brengt is een veel makkelijkere stap. Bij Catering Hengelo kunnen wij dit voor u regelen en staan onze chefs graag voor u klaar bij het samenstellen van de gerechten.

 

Met Catering Hengelo maken we eten voor u op maat

 

Tegenwoordig is het heel normaal dat mensen een strikt dieet volgen of bepaalde stoffen of ingrediënten niet meer mogen hebben. Wij passen hier graag op aan en luisteren dan ook graag naar uw wensen en voorkeuren. Hierdoor kunnen wij een menu voor u samenstellen die past bij uw gasten en waarvan ook iedereen kan eten. Zo maken bij buffetten op maat, geven wij live cooking, kunt u een luxe barbecue bij ons huren en kunnen we ook luxe hapjes voor u verzorgen.

 

Bij Catering Hengelo bent u verzekerd dat het eten gemaakt wordt door vakkundig personeel waardoor het uw gasten aan niets ontkomt. Culinair maatwerk noemen we dit zelf. Door het bieden van persoonlijke service en het zware werk uit uw handen nemen, hoeft u helemaal niets te regelen op de feestelijke dag zelf. Ervaar zelf de heerlijke gerechten van onze chefs en laat uw gasten volledig onbezorgd genieten op uw feest.

 

Maak vandaag nog een afspraak met Catering Hengelo en wij staan u graag ter woord over onze mogelijkheden.