Kwaliteitsplein
Vervoer en transport

Touringcar huren

Voor een uitje moet ik een touringcar huren. Maar waar moet ik dat gaan doen? Op die vraag geef ik in dit blogje graag antwoord. En het uiteindelijke touringcarbedrijf waar ik een touringcar ga huren, kan ik zeker aanbevelen! Mochten jullie voor anderen nog andere suggesties hebben waar je ook een bus kunt huren, dan kun je op dit blogje reageren!

Touringcar huren bij Noot

Bij Noot Ede gaan wij een touringcar huren. Dit is een hele grote partij wat betreft vervoer in de regio van Ede. Zowel leerlingenvervoer en het verhuren van verhuisbusjes tot aan touringcars. Voor het bejaardentehuis waar ik werk gaan wij een dagje-uit organiseren. En ik ga dus over het vervoer en moet een touringcar gaan huren. Degene die hier eerst over ging, werkt hier helaas niet meer. Maar daar heb ik nog wel regelmatig contact mee. En alleen zij wist nog met welk touringcarbedrijf het tehuis andere keren een dagje-uit is geweest. Daarom had ik dat dus aan haar gevraagd en gaf zij aan dat het om Noot Personenvervoer uit Ede ging.

Vervolgens ben ik naar de website van Noot Personenvervoer gegaan en las ik het een en ander over het huren van een touringcar bij huren. We zijn met een groep van zo’n 50 a 55 mensen. En bij Noot hebben zij bussen van 16- tot 62-persoonsbussen. Ook zijn er enkele rolstoelen aanwezig. Maar ook hiervoor heeft Noot een oplossing! Zij hebben namelijk speciale rolstoeltouringcars; ideaal!

Noot.nl

Ik heb dus met Noot.nl contact opgenomen en aangegeven dat ik een touringcar moet huren voor een dagje-uit met een bejaardentehuis. Zij reageerden hier direct positief op en hebben nog het een en ander uitgelegd over mogelijkheden etc. De dag was heel erg geslaagd en ik ben dan ook blij dat ik een touringcar heb gehuurd bij Noot Personenvervoer!

 

Voor meer info :