Kwaliteitsplein
Image default
Vervoer en transport

Ontdek verhuisbedrijf Faster Verhuizingen

Laat uw verhuizing met snelheid en hoge kwaliteit uitvoeren

Ons verhuisbedrijf kan uw verhuizing helemaal naar wens laten verlopen. Faster Verhuizingen zorgt voor veel tevreden klanten en staat klaar voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Het verhuizen gebeurd voorzichtig en snel tegelijkertijd. Een snelle verhuizing zorgt voor minder stress. Zware lastige artikelen kunnen wij met speciale verhuisapparatuur, denk aan een verhuislift eenvoudige vervoeren van boven naar beneden en andersom. Met ons zult u uw rug niet meer hoeven te vertillen. Naast alleen maar het verplaatsen van de inboedel worden ook meubels en kasten in elkaar gezet en netjes op zijn plaats gezet. U heeft op deze manier uw handen vrij. Ook leveren wij gratis dozen en inpakmateriaal om uw spullen op een veilige manier te vervoeren zonder schade.

Zakelijke verhuizingen

Het kan zijn dat u ook als ondernemer moet verhuizen. Denk aan een ander kantoor of bedrijfspand. Wij helpen u graag spullen te verplaatsen om een professionele en vlotte wijze. Ook bepaalde lopende contracten moeten worden opgezet en er moeten adreswijzigingen worden verstuurd naar alle instanties waar u zaken mee doet. Een zakelijke verhuizing is dus zeer uitgebreid en er komt heel wat bij kijken. Ook kunnen wij adviseren de zakelijke opzegservice te nemen zodat u geen extra tijd hieraan kwijt bent. Wij kunnen u van volledige adviezen voorzien en een offerte opmaken om een totaalkosten plaatje aan u te geven.

Woning ontruimen

Soms moet een woning of bedrijfspand worden ontruimt, bijvoorbeeld omdat u in faillissement bent geraakt of omdat een deurwaarder beslag heeft gelegd op uw inboedel. Ook dit kunnen wij als snel en effectieve verhuisservice voor u regelen. Uw woning of pand wordt snel leeggehaald en dingen die mogen blijven laten we staan. Onze mannen hebben heel wat kracht om de zwaarste objecten in de woning op een veilige wijze vanuit de verdieping naar beneden te transporteren. Ook in de transportwagen blijven alle goederen onbeschadigd door de extra bescherming. Naast inboedel vervoeren en uit de woning halen kunnen wij de woning ook helemaal schoon maken door afval weg te halen en de vloer netjes zonder rommel achter te laten. Ontruimen moet meestal snel worden gedaan en wij zetten daar dan ook spoed achter.

Diverse vestigingen en contactmogelijkheden

Iedere verhuizing is weer anders en bij elke verhuizing komt weer een bepaalde hoeveelheid werk om de hoek kijken. Wij zorgen voor een passend advies afgestemd op uw persoonlijke wensen omtrent de verhuizing. Op een van onze vestigingen bent u van harte welkom om de wensen te bespreken. Indien u akkoord gaat met de totaalprijs op de offerte kan het echte werk beginnen. Ook kunt u gebruik maken van onze rekenhulp door onze website te bezoeken.

https://www.fasterverhuizingen.nl/