Kwaliteitsplein
Image default
Vervoer en transport

Ontdek de voordelen van Keurmerk Verhuizer

Zonder ook maar iemand te kort te willen doen mag Keurmerkverhuizer.nl beschouwd worden als hét verhuisbedrijf van Rotterdam. Het low-budget verhuisbedrijf biedt een zeer betrouwbare verhuisservice aan die jou volledig kan ontzorgen. En dat is maar beter ook, want bij iets als een verhuizing komt nogal wat kijken, om over de stress die de kop opsteekt nog maar te zwijgen. Je weet dus met wie je samen moet werken als jij van je verhuizing een vlekkeloze exercitie wilt maken.

Een betrouwbare partij die respect heeft voor jouw spullen

Keurmerkverhuizer.nl is vooral een betrouwbare partij die met uiterste zorgvuldigheid omgaat met jouw spullen en die op respectvolle wijze zal vervoeren. Met speciale inpakmaterialen worden jouw eigendommen steeds op de best denkbare wijze beschermd. Behalve betrouwbaar stuit je met Keurmerkverhuizer.nl ook al op een partner die verhuizen nog betaalbaar houdt. Het is zonder twijfel de goedkoopste verhuisservice van Rotterdam en wijde omgeving. Hoe ze dat doen? Door goed te plannen vooral en door efficiënt te werken met uitstekende medewerkers.

Best beoordeelde verhuisbedrijf van Rotterdam en omgeving

Dat je met een betrouwbare partner te maken hebt, blijkt wel uit het feit dat het verhuisbedrijf volgens een onderzoek van Sirelo het best beoordeelde verhuisbedrijf van Rotterdam en omstreken is. Hetzelfde doet Google Plus. Het zegt niet alles, maar wel heel erg veel. Zeker als je bedenkt dat de concurrentie toch echt moordend is. Bij Keurmerkverhuizer.nl weet je steeds waar je financieel aan toe bent. Er ligt een offerte en die blijft van kracht. Ja, ook als blijkt dat de verhuisklus in de praktijk toch lastiger is en langer duurt dan was voorzien. Afspraak is afspraak bij deze noeste verhuizers.

De spullen zijn verzekerd tijdens de verhuizing en de specialisten doen graag een stapje harder voor je

Uiteraard zijn jouw spullen steeds verzekerd tijdens de verhuizing mocht er onverhoopt iets mis gaan. Er geldt een standaard dekking middels een goederentransportverzekering en bovendien loopt een aansprakelijkheidsverzekering. Behalve dat de werkzaamheden steeds op perfecte wijze uitgevoerd worden, staat Keurmerkverhuizer.nl ook al te boek als een zaak waar nog echt de tijd genomen wordt voor het maken van persoonlijk contact. Daarnaast wordt klantgericht gedacht en gehandeld. Bovendien zijn de specialisten altijd bereid dat stapje extra voor je te zetten. Dan moet je denken aan het afvoeren van meubels die je eigenlijk niet wilt meeverzekeren of aan het afsluiten van de wasmachine. Want laat een ding duidelijk zijn, kies jij ook voor Keurmerkverhuizer.nl, dan hoef jij je helemaal nergens nog zorgen over te maken.

https://www.keurmerkverhuizer.nl/

Gerelateerde artikelen

Met sneeuw de weg op

Betrouwbaar je brommobiel verkopen

Ontdek verhuisbedrijf Faster Verhuizingen