Kwaliteitsplein
Image default
Onderwijs

Kies verstandig en met behulp van het studiekeuze adviesbureau

En dan moet je zomaar even een vervolgopleiding kiezen. Dat valt nog niet mee. Veel jongeren hebben de grootste moeite een vervolgstudie te kiezen en die studie te vinden die echt bij ze past. Soms ook komen er twijfels bij al gemaakte keuzes. In deze gevallen ga je voor studiekeuze advies in Amsterdam naar het studiekeuze adviesbureau. Dan weet jij je namelijk omringd door ervaren studiekeuzeadviseurs die je in een zeer ontspannen sfeer helpen bij het maken van de juiste keuze voor een vervolgopleiding.

Maak een keuze in een ontspannen sfeer

Of je nou een MBO, HBO of WO gevolgd hebt, je kunt altijd bij de specialist in Amsterdam terecht. Na de gesprekken maak je wel vol overtuiging een juiste keuze en sta je wel achter die keuze. Bij het studiekeuze adviesbureau zorgen ze altijd voor een ontspannen sfeer. Uit ervaring weten de specialisten namelijk dat in een dergelijke setting de meest verstandige keuzes gemaakt worden.

Zit er overlap in bepaalde studies en zijn er motiverende omstandigheden?

Belangrijke vragen die in eerste instantie beantwoord moeten worden zijn vragen als wie jij precies bent, wat jij wilt en ook wat je kunt. Er wordt gekeken naar motiverende omstandigheden en of in bepaalde studies een overlap zit. Voor er een definitieve keuze gemaakt wordt, maak je een aantal concept keuzes. Met de studiekeuzeadviseur kijk je vervolgens nog eens kritisch naar deze keuzes om vervolgens knopen door te hakken en een definitieve keuze te maken.

Het hoge rapportcijfer zegt eigenlijk al meer dan voldoende

Het is verstandig te kiezen voor de professionals van het studiekeuze adviesbureau. Dat is omdat je er ongeacht de vooropleiding terechtkunt, je geen testen hoeft af te leggen en begeleiding op maat aangeboden krijgt. De sfeer is er altijd meer dan uitstekend en er kunnen flexibele tijden gehanteerd worden wanneer je terecht kunt. Na het traject krijg je bovendien een persoonlijk rapport aangeboden. Ook dat is zeer waardevol. Door samen met studiekeuze adviesbureau een vervolgstudie te kiezen, maak je met vertrouwen een keuze voor een vervolgstudie, een keuze ook die bij jou past. De twijfels die je had zijn weggenomen. Het feit dat mensen die al gebruikmaken van de expertise van deze specialisten, belonen ze met een 8,4 als rapportcijfer. Dat zegt eigenlijk al meer dan voldoende.